Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato što i on zna da je u pravu, morao je bježati 12 godina... Znao je da ima argumente, neoborive, pa je bježao. Znao je da su \"Muslimani\" sami granatirali Markale par puta, da su pobili djecu na sankanju na Alipašinom polju, u učionici Osnovnoj školi Fatima Gunić, na spavanju snajperima, da su sa Trebevića pucali/iživljavali se po sarajevskim tramvajima i nevinim putnicima, da su sami poklali 12.000 Srebreničana, da su uspostavili koncentracioni logor Sarajevo, vršili etničko čišćenje Muslimana po cijeloj BiH, ubili malog Hareta u gelerom u haustoru pored Sarajke, Goranu na Malti u drugom parku granatom otkinuli nogu, devastirali 100%-tne muslimanske enklave Goražde i Žepu, pobili i protjerali sve Muslimane iz Muslimanske Foče.... Zato je Jadovan bježao od nepravednog Haga, zato jer je u pravu, on čistokrvni Bosanac sa Durmitora... E takvi su nam nekada kolo vodili! A danas - isto, ili gore?
Karadžić je optužen za kampanju artiljerijskih i snajperskih napada na civile u Sarajevu 1992-95, koja je, po optužnici, za cilj imala \"terorisanje\" stanovništva. Tokom unakrsnog ispitivanja, Karadžić, koji se brani sam, sugerisao je da je Vojska RS u junu 1992. sa položaja oko Sarajeva odgovarala na \"artiljerijsku i minobacačku vatru\", koju je Armija BiH otvarala iz grada mizerijo srpska lazovska!!!! sarajevska djeca su vas gadjala sa ulice golim rukama, bijedno krvolocno pisopijsko srpsko krmce!
Koliko je samo stranih novinara dalo zivote da bi informisali svijet o ratnim zlocinima srpskih agresora. Sada se jadnici prevrcu u grobovima. Zalosno je koliko se malo u svjetskoj stampi i TV polaze paznja na rad Haskog tribunala.
na koliko li ce Van Linden biti osudjen ?
Daba tajpi ga koliko ima sačme u 5 tona iste pri temperaturi od 25 stepeni celzijusa
KRVOLOCNI SRPSKI MONSTRUM I UBICA KARADZIC ISPITUJE SVJEDOKE I ZRTVE?!!! HASKI SUDE P\'OSEREM TI SE P\'OPISAM KRALJEVSKI NA TVOJU PRAVDU!!!