Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja se bas ponosim sa hajducima i jatacima. tako da mi to nije nikakva uvreda, cak naprotiv. ali samo sto je to izraz iz proslosti, pa je neprimjeren. ali ako mora...nismo, bre, u srednjem vijeku, nego u 21.
govore o tvojoj licnoj frustraciji. budi gospodin i kad je najgore, kad vec radis taj posao. ili ga nemoj raditi
komsinica preko plota. uvrede manje govore o onom kome su upucene, a vise o onom od koga su stigle. ako su te ucili tim stvarcicama.
treba da gradis karijeru i ugled nacitanog, ucenog i nepristrasnog novinara, bre. a ti odmah posao sa izlivima emocija kao da si pipo bolesni. ne ide to tako, moj si ga ti. ugled i pazi na recnik, ne dolikuje.
nazovite kako hocete, moze, nema problema...ipak, piscu teksta, suzdrzi se malo, nisi ti psihicki bolesni pipo vec covjek od pera, pazi malo na reputaciju i dobar glas, a znas kako je, papir sve trpi, ali ostaje i zapisano, za pokoljenja, nemoj reci da nisi kad bude crno na belo.
ako je doticni imao jatake, onda smo mi hajduci, a vi turci.
volemo da vas prc...
stvarno ja sam fasciniran cinjenicom kolko vas srpa ima ovdje,,kolko posjecujete sax.com .....ima ima nesto u vama tursko,,mora da je do to....ahahahaaha,,,500 godina nije sala
sentinel nemoj da te zavaravaju ovi potpisi sa \"U\" vrlo providno, tipicno bosnjacki. ne treba da se nesto lizemo i volimo sa vama ali nismo ni stooka ko oni da se mrzimo dovjeka. shvatio si sigurno posto si dugo na kandahar x comu kojim se oni sredstvima sve bore. mislim da nam je neprijatelj zajednicki i da se trebamo protiv njih boriti svim sredstvima
ja samo da pitam sta ima na Kosovu ovih dana,,kako u Pristini imal sta novo???:)
Ne boj se ujo seticemo se kad bude vreme za to ali nemoj da te onda opet cujemo heeeeljp dojčland heeeeljp nato & amerika agresšon on aur lepa nasa heeelp. Cekaj, cekaj zlo us.tasko i vi cete platiti za svoje grehe.
Sjetimo se zajedno Jasenovca i tih lijepih dana , mirisa plina i nabijenih srba kako klize niz kolac .... eh to su bili lijepi dani U
Muslimansku krv???\' HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA takve glluposti stvarno mozes da cujes samo od totalno zattucanih neskolovanih i gllupih bosnjaka. Izgleda muslimani i nacija po novom hahahaha isto ko bogumili Kakve posrbice ima samo poturice sto pricate Srpskim onda a ne turskim jeli gllupane?
JA SAM ODUVIJEK VOLIO SARAJEVO A BIO SAM ODUSEVLJEN KAD SAM DOBIO PREKOMANDU PA SAM IMO TU CAST DA VAS POSMATRAM 7 MJESECI
Bog ti pomogo ,brate ne da sax da ti pisem u nasem pismu lol Ojjj turci shvatite da ako ga mrz.ite ne znaci da cemo ga i mi. Znaci vi bi da svoje glorifikujete a nase da se hapsi eeee ne ide to tako. I to bar da ste toliko pa da sami nego sve molite i kukate zapadu heeeljp đeeenosajd da bi oni vrsili pritisak!