Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljko je , po mome skromnom mišljenju (izdaleka) , pravi Bosanac. Nije zaražen boleštinama koje su već kronične kod svih ( bas svih) dugovječnih , nacional(ističkih) politikanata. Ima šanse, ako mu ovi zadnji ne podmetnu zajedničku minu. Što se mene tiče : Čestitam !
...solidan demagog, učio iz zlajinih greški...vjerujem da j eprivukao glasove onog dijela izašlih birača kojima se sve skupa zgadilo, u rasponu od starih nacionalista do ganc novog "euromartina"...
Bravo za Frontu, jedina svijetla tačka ovih izbora......................
KAROlina KARAčić, jbte život, ime ubijeno za našu balkansku podjebanciju :)
Pardon, nisam znao, to dođe nešto kao "titula" ?
e šta ti pade napamet, ti si pravi Bosanac, svaka čast :)
optimizam? Vi kao vidite optimizam a mi sofrujemo po kontejnerima, REVOLUCIJA!!!
Pa dobro...s obzirom da ste na pocetku ovo je za vas uspjeh...budimo realni, i nije se ocekivalo da vas kandidat bude clan predsjednistva...samo nemojte u buducnosti prihvatat sljam u stranku, i napredovat cete jos vise ;)