Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klempo, a ne pričaš koliko tvoja SDA duguje i koliko ste popljačkali!
Ma ne može ni sračunati, velika je to cifra...
Da ga ne znamo, ovako na prvi pogled bi mislili da se razumije u ekonomiju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta zna Kaplan do jucer je po Stocu coban bio a sad nam vodi brigu o sportu I kulturi.On I slicni njemu su dosli a otisli su:muzeji, galerije,bosna asa bht itd....
Govedo....
Isti dabar samo što vrijeđam tu vrijednu životinju ovim SDA izrodom
TOOO KAPLANE TO DIKO NASA! LJUBI TE SESTRA! DA ALIJA VIDI KAKVE PONOSE IMA I SPOSOBNE LJUDE NA MJESTIMA NEBI MU BILO ZAO PONOVNO UMRIJETI! ETO LJUDI PA VI GLASAJTE ZA KOJEKAKAV SDP I SBB! SDA STRANKA JE JEDINA SPOSOBNA POMOCI LJUDIMA! ZIVJELA SDA PARTIJA!
ma jarane, jedino rijesenje pogasiti nasu ligu, ionako nemamo sta vidjeti...
Samo kod nas nešto moze biti 48-10 i ne biti usvojeno :)
Smanjiti broj ministarstava, kojekekvih "savjetnika", komisija I ostalih gluposti. Novac usmjeriti u zaposljavanje I sport.
valjda jedno herojsko sarajevo zasluzuje boljeg ministra, pokazite to vec jednom molim vas heroji, junaci
a jeste li sta uradili za te klubove, jeste li ih ikad podrzali negdje na takmicenju jeste moj qurac
Sportski kolektiv koji ima utvrđen porezni dug ima mogućnost zaključivanja sporazuma njegovog vraćanja na rate. Ujedno, ima pravo na otpis zateznih kamata i umanjenje glavnice duga ne razumijem kako se može umanjiti glavnica duga. onda onaj koji plaća uredno je debil jer plaća veću cijenu.
joj koje sve ministar tito dragi ,pa ovog je sdp dovukla na vlast a ne sda.jer sdp je usao tad u koalciju sa sda.joj ono federalni ministar ccc i to jos ministar bez i jedne godine staza u ovoj oblasti.
i kakve on veze ima kulturom i sportom?jel to bio neki prije sportista?jel to on bio neki umjetnik? jest al u kurcu.ebem ti zemlju gdje ovakvi likovi mogu bit ministri i to u oblasti o kojoj nemaju blage veze.
Ma on je ministar ciganske pičke...
Neka se je i Klempo malo pojavio i koju "pametnu" bacio.
Pa koji k onda neki klubovvi uredno plaćaju poreze već više od 10 godina a nekima će se oprostiti dug ?!?!?!!?
A koji to klubovi placaju?