Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i vi bi!!!
@MostaracOdDo ovaj put hdz ima jos više medju Hrvatima. Gospodo shvatite da trebate poštivati volju Hrvatskog biračkog tijela kakva god ona bila. Svim drugim opstrukcijama dajete samo vjetar u ledja onome koga želite uništiti.
nadobudni magarac
Ne pita se za cjenu nego samo u vlast pa i sanaj večima neptijateljima bih! E zbig togavas niko više ne zeli sbofom sda do slijedeći izbora biće abda. Kao da niste ni postojali!
svi ste vi isti
Kupio sam sebi digitalni sat, Zatim kuću, kola, auto, garažu na sprat, Konzumiram viski i opojne droge, I je.bavam samo žene koje briju noge. Jer sam Balkan boy, jer sam Balkan boy... Estrada mi je mati, šou-biznis mi je ćaća, Ja nastupam svuda 'đe se dobro plaća. I nisko mi je čelo, a kukast mi je nos, Ženama se dopadam, u čemu je štos? Oko vrata moga visi vazda lanac, Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac.
Kako god, cirkus se nastavlja. Ustavni sud i federalni i državni, će imati pune ruke posla zbog gomile cirkusanata. A narod... zna se, na koljena i ...
sve same mutljavine... ponasaju se ko djeca u drugom razredu osnovne
Niksicu se nevjeruje... i njega treba medju rogove.''
SDA klix bogalji opet jashu, sad imaju i slaninu u sendvichima.
U najmanju ruku je nekorektno, nije protivzakonito - poricati izbornu volju odnosno legitimitet pobjednika izbora. Birači, građani BIH su odabrali. Relativni pobjednici izbora su SDA, SNSD i HDZ, pobjednici prave koalicije ili saveze u vlasti i oko vlasti. Ne gubitnici. Ne sviđa se ni meni ali tako legalnost i legitimnost idu ruku pod ruku. U suprotnom, anarhija i nestabilnost tzv manjinske vlasti.
Ovo je cisto huskanje naroda protiv SDP-a. Kako Kaplana nije stid ovakvo nesto izmisljati, fuj! Ovi iz SDA ne mogu prihvatiti poraz pa se samo brukaju. JADNO I SRAMOTNO.
SDP je otpad zajedno sa svojim jugobalijama i šljamom koji se umislio da su neka gradska raja a zapravo svi sišli sa planina na čelu sa vojvodom Nikšićem.
Kakve nebuloze je SDA spreman izgovoriti to je nevjerovatno! SRAMOTA. Je li vas stid vise?
Niko HDZ-u nije pomogao kao ovaj lik sa "gurkanjem" na glasackom mjestu… Vidio priliku da palamudi nebi li se zaboravilo na njegovu maloumnost
Cuj ti pravni savjet Sda ce odlucivati, sto znaci da je sve po Poslovniku . A ovo oko Hdz je jasno, pa Sbb i fahro su Hdz partneri i oni ce uvuci hdz, i uvlace, Sdp je saren, a uz to pa sbb je bio u prosloj vlasti pa su .ajebali sda, pa su primali kadar hdz nemilice u sarajevu ..sta neko ocekuje, bolje... i Sda bi rado uvukla Hdz na istim su frekvencija. sve ista bagra
sad ide igra zavadi pa vladaj ... covic ce unijeti pometnju medju partnerima tog Bloka, igrace igru na svim stranama i gdje upali .. donesu ere kofer para i bolesnjak cucne .. ako ovaj blok ubrzo ne formira vlast i ne odupre se nasrtajima nacion.stranaka, onda ce se raspasti ... ako izdrze i brzo ovo rijese bice onda OK i ide ave drygim smjerom.. znajte da ni sdp i ovaj blok nisu cvijece kao ni sda snad hdz .. ali ce zato pokazati znaju li ili ne voditi politiku za obicne gradjane
Kaplan, ograničeni nacionalist i veliki populist. Sramota je tko predstavlja građane u parlamentu