Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NECE MOCI,NECE MOCI O,SEKULARISTI.
CRVENO JE IN!!!! CRVENA REVOLUCIJA DOLAZI!!!!!!! SDP DO POBJEDE!!!!!!
SEKULARISTI HAJTE,NA SPAVANJE.
......u pokusaju i genocidnim nemanima cobanskim !!!!!!
Tako je Zeljo !!!!! Ne ustupati vise nikad pred separatistima ............
dosta je bilo vise malih zelenih! hocemo promjene! Pruzimo sansu i SDP-u Do pobjede! SDP!
SDP je zasluzio nakon 8 godina opozicije sansu. Zato cu im dati jer su me ovi na vlasti razocarali SDP imas moj glas! Srebrenica
Definitivno SDP radi najvise od svih stranaka, najbolju kampanju ima, obisao je dosta i ima jos toga dosta da obiđe. Idu u sve gradove i gradice pricaju sa ljudima, razumiju obican svijet. Juce gledam onu Fahrinu stranku sve neki kravatasi i propali privrednici se motaju po njihovim skupovima. Sad ce poceti dovoditi Halida, Selmu Bajrami i slicne pjevace Fujj gade mi se SDP DO POBJEDW!!
Za SDP glasaju oni kojima ne treba platiti glas jer misle svojom glavom pozdrav iz Doboja! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP! SDP!
Dosta mi je vise SRBA HRVATA BOSNJAKA ovih onih. Dosta mi je vise nacionalizma! Zelim da zivim normalno, da mi politika ne bude glavna tema! Zelim da SDP pobijedi i da bolje zivim! SDP Do pobjede!
Najbolja kampanja i zasluzuju pobjedu
Do sada sam glasao za HDZ ali vidim da je sve to mafija koja je daaaavno prodala Hrvatski narod. Zato u glasati za SDP jer oni brane interese svih naroda pa tako i hrvata. Pa bolje i malo brige o nama newgo nimalo. Sdp Mostar!
Evo i ja sam dosao pameti pa cu glasat za SDP. Spamajuci po netu, shvatio sam koliki su svi lopovi i lazovi. Fahro me zaj*** za neke pare a i Haris mi dodje neke sice za posao koji mu radim. Tako da dajem glas SDP-u ali najozbiljnije. Samo naprijed SDP od sada samo dobro o vama govorim!
U nasoj drzavi nismo svi isti,SDP mi NADU da zelim misliti da cemo bit isvi isti i jendnaki ,SDP daje nadu,nadu koje su ostale stranke izgubile zadnjih 20 godina,zato je 3.10 dan DA SE NADA POCNE VRACATI !!!
Najbolja omladina, najbolji ljudi. Sa SDP do bolje i svijetlije buducnosti. Naprijed SDP Puna podrska iz Konjica