Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo. Nek se i u provinciji razvija turizam i obogacuje kulturni sadrzaj a ne samo u sarajevu. Al nama smeta kusta \'\'ceto\'\' koji osim ideoloskog razmim oilazenja, ovoj zemlji nista oteo nije, a ne smetaju nam sandzacki tajkuni i siptarski kriminalci koji ovoj zemlji samo otimaju a nista osim cemera i pri PrimItivizma nisu doprinjeli.
Iako je Nigerija veoma bogata naftom, stanovnici najveceg grada Nigerije, Lagos, nemaju elektricnu energiju u svojim domovima!
Kako peni stoka, lele
Kusturica i Dodik su tajno srpsko oruzje za infarkt mudzosa.
Kusturica i kad prdne to je usmjereno protiv Bosne
je opisao muslimane bas onakvima kakvi se pokazuju u ovim komentarima ovi komentari puni neke neartikulisane zapretene mrznje ce bitin izbrisani i zaboravljeni kao da nikada nisu ni zapisdani a andriceva slika bosne nadzivjece bosnui hercegovinu
kmeee kmeeee uzeo Kusta tri kamena iz naše vujkojebine, kmeeeee....
andrićgrad će postati glavni grad srpsko-četničke mitologije. treba srušit ovo ruglo. jedini kulturni spomenik srba u BiH, i izgradio ga mimar Kusturica
Hajde sine pajkiti, valja ti na sabahu u obdanište kod teta Arzije.
Upravo kao sto je Andric pisao bljuvotine po narudzbi tako i ovaj smrduljko Kusturica kao gradi ovo a u stvari se radi o projektu tajne sluzbe, ciji je Kusturica clan od prvog svog filma. Pa zar bi dobio sve one nagrade za tupave filmove da to nije cista namjestaljka? Zar bi Andric dobio ukakanu Nobelovu nagradu-koju evo vidimo ko prima- da nije radio po narudzbi. Na Drini cuprija nije knjiga, ono je plan, pamflet fasizma, opravdanje buduceg klanja bas na tom mjestu, tu u Visegradu. Andric je jeftini pisac koji se prodao a Nobelova nagrada je obicno smece.
Aaaa, Turgi, godra i vama, a?
Jeli ono na kapiji Trebinjski kamen. Eno vidi se i Rogatički.
Šta ti imaš sa Vukom. On je Crnogorac, kao i onaj u Hagu.
mus.limana ovdje vise nema a nece ih ni biti .. oni koji dodju morace da uce cirilicu karadzica vuka
andric najveci bosanski intelektulac, bez obzira sto se deklarisao za srba
Ove godine u Višegradu rođeno čak 50 djece, i tako za 80 godina koliko prosjećno traje ljudski vijek 4000 ukupno. Pravo dobro za jedno selo. A ove kule će Turci kada se vrate vrlo brzo nadzidati i popraviti malo da bude u vinklo.
Svako normalan će pozdraviti realizaciju jednog ovakvog projekta. Zna se i ko će pjeniti, oni kojim je krivo što se Nemanja vratio vjeri pradjedova, a oni za to nemaju damu.