Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žali Bože što SDA nije vladala 30 godina, koliko su sposobni do sad bi dva put ovo sve napravili :(
hahaha jel tebe strah od Boga kad tako nesto kazes i ljude navodis na zlo
koriste sliku (2) tuzlanskog projekta crystalico kakva prevara
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
kad je kod SDA kiosk 250 000KM mozes misliti koliko bi nas ovo kostalo ? DIA uzmi terapiju i ne rise
ova SDA kao da nije na vlasti 30 god ,,,vec kao sad oni su nesto novo ..pa ce oni kada osvoje vlast da grade i rade :D oj Boze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgleda da bi ovi rušili i čaršiju da naprave novu Tibru ? Bem ti više i Kiseljak i ostale fakultete.
Osim tuzlanskog projekta kopirali su i nas projekat Nova Ilidza. 2:36 https://youtu.be/C9Ec2Rn5ltM Smjesno i jadno. Sve su predstavili kao svoje a mi projektovali i crtali nekoliko mjeseci 2012.
Sreća da ti idioti neće biti ni na mapi politike u BiH.
Slika 5, Sebija svr...va na Kapidzica. Kazu inace, veliki prijatelj porodice Izetbegovic.
Hahahahahahahahaha. Pa nemogu vjerovati. Faruk koji traži dozvolu i patronat SNSD-a da blokira sve projekte u Centru Sarajeva. Hahahahhaahhaha. Profulili Tunel Hranjen za 50 metara jer im je bilo jeftinije. Hahahahhahahaha Kakva ubleha
Kako ga Sebija gleda kao da je zaljubljena u njega
Ide politika arhitekturno uređivati grad pored mjerodavnih strucnih sluzbi? Stvarno ljudska glupost ,bahatost,prepotentnost nema granice!
veliki vizionar koji nije bio u stanju ni svoj privatni biro voditi nego ga na kocki izgubio i sada pametuje kako bi bilo dobro sta uraditi i grad prosiriti na 700.000 stanovnika.... a u bii treba trenutnim stanovnicima poboljsati uslove zivota, podici standard cistoce, promet, zdravstvo...ograniciti rast grada na racun kvalitete zivota.
Aerodrom... Oni sigurno ne znaju da su odobrili proširenje terminala gdje se ogroman novac uložio, ne znaju niti da su za 2023-u planirali i već pregovaraju sa izvođačima produženje piste za 500m. I na kraju bi kad to sve urade, kad daju milione, da sruše ?????? To je slika i prilika SDA, obrnuli se milioni ...
Nastavak laži,i prodavanje muda pod bubrege i palamudzenje
Tu je vizionar šteta da nam otvori oci sa svojom diplomom konobara sa sokoca
Nakon što sam pročitao da su ukrali sliku nekog projekta u Tuzli sve ovo mi izgleda kao prezentacija u osnovnoj što smo jaran i ja napravili na velikom odmoru pa kao mi nešto prezentujemo sad
Debil... cuj izmjestanje glavne zeljeznicke stanice... notorna glupost...
Odličan plan - kreativan, praktičan, sa rješenjima koja će unaprijediti kvalitetu života. Problem je što je ovo šuplja priča, to je problem. Djeca ne glasaju, moj Kapidžiću, džaba ti ovo pričaš.
Nisam sigurna da li je napisao gdje će biti pristanište za jahte njegovih jarana/ica iz SDA? Za more ćemo lako, pristaništva su problem. Kapidžiću, NE BUDALI! Niste bili u stanju da napravite ništa većeg od trotoara ispred Predsjedništva. Cijelih 27. metara.