Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB - Fahrudin Radončić, sakom daje ruke u vlast da bi ga rušili i izjedali a pri tome trpi narod i BiH. Nije da branim SDA (stračno je ne podnosim), ali Fahro je veliko zlo po BiH. Ko se sjeća kada su u prošlom mandatu pred same izbore napustili SDP na federalnom nivou, Fehim Škaljić pbio predsjedavajući Zastupničkog doma FBiH i lik napusti. Naravno nisu na državnom jer Fahro bio ministar Sigurnosti pa mu se nije napuštala "sigurnosna kuća".
Kad nas onda krene!
JEDINA PAMETNA STVAR JE NIKO NE MOŽE SA KRIMINALNOM ORGANIZACIJOM SDA I IZMETBEGOVIĆIMA!!
pa majju ti ebem de mu reci to u lice bakir bi te prebio
Klosaru tebi kazem u lice,ja da sam se bojao Izmetbegovića branio bih ga kao ti debilu jedan!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sda= isil alija=bagdadi
sda= isil alija=bagdadi
sda= isil alija=bagdadi
Kritike SBB-a na mjestu jer nisu placeni da se druze, vec da usvajaju zakone, a ne mogu ih usvajati kad Zvizdic ne radi nista
Poturice htjeli rat a sada su majstori u kmecanju. Svakog dana ovde prozivaju na smrt srpske djece i sve sto je srpsko. Kao da im nije dosta bilo prosleg rata... nikad necemo vam oprostiti srpske djece i zene. Izrode poturceni
mater ti potkacim ti ces pricat o poturicima smrdo
Samo u protektoratu i nakaradnoj tovrevini zvanoj BiH, ne postoji parlementarna vecina, a ne ide se na vandredne izbore.