Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne kontam ove ljude, sve imaš i hoćeš još sa tuđe grbače još još još. i sad prc u zatvor ...Fuj bagro...
a sto ga diraju. mirso i on su medju prvim biznismenima u BiH. svi ostali su njihovo djelo.zatvorite onda sve,nema greske ni grijeha.
Namjerava li Adisa Zahiragic dati bilo kakav iskaz u javnost sto je pusten prvi put.. u sustini sta ovakav korumpiran sudija jos uvijek radi u ovom sudu
Ako su nastupile posljedice ( bijeg Delimustafića) radi pogrešne odluke kantonalnog suda !!! i sve troje sudija treba da krivično odgovaraju, radi nesavjesnog rada ! Inače slučajno znam da je jedan od sudija BRaco Stupar godinama bio svjedok ovakvim prevarama !! ODkud on sduija svom saučesniku ??? Odredila ga još jedan saučesnik sudija Adisa ZAhiragić. Dva loša su presudila u sudskom vijeću prvotepenog suda tako da je treći sudija bio nebitan.
Hahaha, vratilo pritvor!? A hoće li njih moći vratiti u ritvor? Sve mi izgleda da će ubrzo pisati kako je raspisana međunarodna potjernica za Delimustafićem :)))) Jao, kod nas smijurije od pravosuđa!
Prde Haša mašala, u studenu vodu...ovakve scenarije zamazivanja očiju viđali smo hiljade puta...repriza
Jako mudo!
Gledam jučer neku reportažu o tursitičkim ljepotama tajlanda gdje ALija ima plantažu, hacijendu ko Čović a imal robova ili nema e samo to ne znam ! I umjesto tamo ode u prdekanu !!! A sve mu je to omogućio IMENJAK ! O sastavu suda koja ga je oslobodio: Predsjednik Adisa ZAhiragić rodica ministra pravde kojeg je viskoki predstavnik smijenio radi podrške TERORIZMU ! Braco Stupar je SAUČESNIK Alijin u mnogim prenosima vlasništva i vidi kako ga ADISA postavi za SUDIJE!
Ojdi mi dodzi mi.Kad je naredno pustanje na redu?
samo me cudi da su ih nasli da nije niko na tajlandu
" ja odgovorno tvrdim da nikad to nebi Delimustafic uradio " hahahaha