Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista novo ,ovakvih slucajeva masa. Uz to provjeriti advokatske inostrane ziro racune. Povjerenje u rad suda i tuzilastva ozbiljno naruseno zbog gore navedenih advokatskih radnji. Pod hitno poduzeti potrebne mjere . Dal nam je ostalo i p od pravne drzave ?
Nema tužilaštvo kapacitete, niti mu ko više vjeruje. Nakon oslobađanja Radončića gdje je očiti vršen uticaj na sjedoke i Čovića,gdje su ukrademi a oni kažu zagublkeni dokazi, svaka optužba je klimava. To znači da mi ne živimo u pravnoj državi i da smo doživjeli propast, je u sudnicama piše, neka bude pravda pa nel se nebo sruči. A kod nas Justija vježba gola u zgradi suda.
prvo počistiti tužilaštvo i sud pa onda krenuti ogromnim koracima po stranačkim uhljebima. nema druge. ako hoćemo državu onda je moramo početi čistiti od šljama i ološa koji trenutno vedri i oblaci u istoj