Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kadija te tuzi kadija ti sudi
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Ganjaju Ginisov rekord :)
Pa morate imati 24K nerijesenih predmeta, kad je sve zivo korumpirano, od sudije do portira dole na kapiji, i pas ako je u sklopu objekta je korumpiran, kad se to promijeni bice bolje, a do tad ne valjajte gluposti..
Da naprave 24 kilometara autoputa od Zenice ka Tuzli - to ne mogu, ali da ne reše 24.000 predmeta - to mogu kad hoćeš.
Treba vama Sebiju za predsjednika suda 😂
Ja kod privatnika ostajem dok ne završim posao. Ovi uhljebi su u 16:00 na vratima. Zašto postoji ovakav jaz između privatnog i javnog sektora!?
kada drzavi nestane para...(od kredita i sadake) ..okrenut ce se realnom sektoru, jer ce tek tada shvatiti da ste vi jedini i pravi izvor i novca i napretka.......sve dok se na vas gleda kao na kravu muzulju koju deru gdje god stignu, privatnici nece imati napretka
je li to opet neka "Akcija" na pomolu ?