Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima ona narodna ;ne miješaj se u mekinje poješće te krava; njemu je bolje da ide raditi ono što zna da krene od visokog sudstva i pohapsi korumpirane sudije pa tek onda ostale bandite
tuga i žalost....seljačine su sada postali vlasnici svi bitnih procesa u BiH BiH R.I.P
SDA je haman uhljebila sve što je mogla, pa više nema nijednog kadra, a da nije bivši ministar, premijer ili makar kakav zamjenik, a da je predložen na neku novu funkciju. sve se isti likovi vrte u krug, a narod sve lošije živi. majka mu stara, pa i pticama na grani je jasno da ga niko ne bi smijenio da je valjo i dobro radio svoj poso.. znači, bio smijenjen sa mjesta ministra, a sad kao nagrada, predložen za premijera. pa ovo kod nas sve prosto vapi za totalnim ustankom i revolucijom.
samo tako......drota za premijera pa nek se sad drzne neko da protestvuje :)
od onih 100000 novih radnih mjesta zapašće tuzlu makar 300000