Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo ljekarne mijenjajte pod hitno, od 90_ih pa na ovamo, sve je to bez bilo kakvog znanja, ljudi umiru, umjesto infarkta oni liječe ženi želudac, žena umre, umjesto oka, oni liječe nos, umjesto otekline na nozi oni liječe kicmu, halooooooooooo
zenička bolnica sa Rasimom Skomorcem i Lejlom Beganović su sinonim za korupciju.
Ništa od života, liječenja i povjerenja dok se ne uradi komplet revizija diploma ljekara, od 95 pa. nadalje!
I uzme lik po naredbi bateriju od volt i po i ubaci u magnetnu, cekaj servisere iz Slovenije,nema servisa dok se ne uplati rata duga dobavljacu i tako u krug pa ti uzmi 3 stoje i fino privatno na magnet kod istog tog doktora koji radi i u bolnici.. Kakva crna transparentnost..
zenička bolnica sa Rasimom Skomorcem i Lejlom Beganović su sinonim za korupciju.
Jedini konkretan korak za rjesavanje korupcije u zdravstu je oznaciti novcanice i cekato da ih uzme ljekar ili medicinska sestra. Nakon toga hapsenje, oduzimanje licence ( nakon toga nikad vise ne moze raditi kao ljekar ), otkaz, suđenje. Da to javno vide svi uposlenoci. Nakon toga ko se usudi uzeti pare ili je idiot ili ima herca.
U vakcini se nalazi svinjski emulgator. Primanjem vakcine svaki musliman automatski postoje krscanin. Nedavno su prevozili velike zalihe ove vakcine kraj jedne Turske dzamije u Frankfurtu do jednog njemackog labaratorija i dok su to radili zelena fasada na dzamiji se pocela topiti a ispod fasade su se ukazale ranokrscanske freske. Takoder nije zgoreg spomenuti da je iranski biolog Hajvani pod mikroskopom u ovoj vakcini otkrio enzime u obliku krscanskog kriza.