Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Zenicu!!!!!!
Po gotov naprimjer breza kanton zdk ides u zenicu a sarajevo pred nosom..to je sve toliko zaostalo ali pojedincima ide dobro pozicija u dzep i da je kako je..Svugdje u njemackoj mogu sa karticom od zdravstevnog..
Kad vidim koliko budu u jednom sobi i posjeta po jedan sat dnevno onda upitam.se koliko smo mi zaostali..
Znači ova bolnica je gora od KCUSa. Puna neeticnih doktora spremnih za hediju da rade usluge koje ih zakon i Hipokrat obavezuju da rade.
ZENICA UNIVERZITETSKA BOLNICA A KLINICKI U SARAJEVU IZGUBIO ZVANJE????? NESTO U OVOME JAKO SMRDI!!!
cista promjena imena na zahtjev stranke koja tu vidi korist
@appleUser1601896925 ne radi se o koristi stranke nego o koristi bolnice i pacijenta. Federalna Vlada je dala desetine miliona bolnicama u Mostaru i Tuzli a Zenici šipak iako se više lkudi liječi nego u Mostaru.
Eto Sebije u Zenicu
Ma nije,ona je u Sarajevu.Sadje vidio jer sam odveo babu u bolnicu.Vec 8 godinu ga lijece.Samo za Sebijinog vakta nema hedija i koverti.Svi ljubazni.Bog im dao zdravlje.A,i njoj