Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista ti bolja nije ni 'Brajlovic' sudzuka iz rashladne vitrine.Nedo bog nikome!
A sta fali konju, i to se moze jesti :D
Možda i nije bolja ali imaš račun, ambalažu i dokaz da si kod njih kupio, pa u skladu s tim oni odgovaraju za svoj proizvod i sve eventualne probleme. Dok ovo meso s ulice ko u Kandaharu ili Kalkuti što se prodaje nemaš takav odnos kupac-prodavač.
valja mi sad baciti dvije stelje i pola krave sto osusi nemam adekvatan papir od veterinara i sumara a i pusnica mi nesto nije adekvatna na sve strane dimi
Što baš Suda Forta na ilustraciju, frajer proizvodi najbolje suhomeso u istočnoj Bosni!
Eto prije su sve bile pakovane pećenice ma daj, ljudi su sušili po tavanima meso, jeli domaću hranu sir kajmak- udri brigu na veselje.
Ako nije dobro osušena - ona je već pokvarena. A ako je domaćinski urađeno meso - njemu ništa ne može biti. Ali to nije razlog da se okači na ekser pa da svi pipaju.
Pa "metnuse" ovog jara iz Gorazda nikrivog-niduznog?!
U Hrasnici na kruznom toku kod dede prsuta boli glava...Rashladna komora narandzasti "fico".Navalite,kod dede se nareze i besplatno,malo za probati.Kifle ponesite.
istočnjačka krv se ne može promjeniti
Sacu hin zatvorit
ja evo probo ovcu vakumirati a ona se jadna ugusi kome sad da se zalim
ubi nas "pijacarsko-svercersko-papanski" mentalitet...
Sacu hin zatvorit
...21 vijek a našim metropolašima moraš "crtat"...
-Kuhala ti majka...