Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko vam vise vjeruje i za sezonsku gripu cete reci dahe korona cim izbori prodju
Popušta Covid19 pred izbore. Pametna neka bajka.... Poslije izbora pripremite se na vandredne mjere dok se izborni lističi ne podrede volji obojenih komunista. Jer nacionalne partije su nastale kao odgovor komunizmo za potrebu slobode izbora, a onda uvele konstitutivni komunizam.
Nadamo se da nece pustati novi.
Mislim da treba malo da ohladite sa izvještajima. Sta ga cjepkate po gradovima, kantonima, entitetima.
sve pohvale za ovu hastahanu sa slike...izborili su se u najtezim trenutcima, nisu samo pred kamerama pozirali i prodavali maglu sa 0 primljenih pacijenata od korone