Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako znaju koliko ih je doslo, ako nisu nocili? Je li broje kolko ih je probalo cevape u Petici ili kod Zelje?
Što više turista, to više novca ostaje ovdje. Samo nek dolaze. :)
posebna ponuda za turiste...okusite zivot uz redukciju vode....
ZBOG:DZEPAROSA,PROSJAKA,PASCADI I SMECA NA ULICAMA I TRGOVIMA SARAJEVA SA DOZOM STIDA SE IZVINJAVAM SVIM TURISTIMA.-DA MOGU SAM,OVE RUZNE POJAVE BI RIJESIJO,JEDNOM ZA VAZDA.
Dodik traži referendum za zabranu stranih turista.
Ma jok. Trazi da jednak broj turista dodje i u Banjaluku.
Koliko ih nije prijavljeno, pomnožite ovo sa dva. Ali je opet mila majka za Međugorje i ostalu Z. Hercegovinu gdje nije prijavljeno ni 5 %.
I ovo je samo za one objekte koji su registrovani, a koliko ima onih 2divlji", ihhh. :-) Ali dobro je nek bar nesto naprduje, moze se i od ovoga fino zaraditi, jos kad bi znali iskoristiti, pa malo ponude unaprijediti.