Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka oruzja i 92 su nam ga uzimali , RS ima 10 000 reg lovaca to je 20 000 pusaka nece nam se ponovit vise nikad 92’ da budemo nespremni.
@nfg Genocidni, opet su te malo pustili iz kaveza i ukljucili ti internet?
ne sekiraj se narode, ako cetalji opet navale, sigurno ce sdooo kao i 1992 doci sa kamionima i prodati pusku..pripremite oko 500 maruna
presmijesno kakve su ovo kubure
presmijesno kakve su ovo kubure
Glupi balija.
.......dok četalji svoje drže duboko zakopano....
Ne dao Bog,da su uzeli sve 1992.god. Sarajevo se ne bi imalo cime odbranit.
Bošnje under arms... :-)
Ma ja. Razoruzajte narod da ga,,cetnici,,lakse pokolju kad se zarati a ,,izgleda,,da hoce.😎
Genocidka je jos uvijek puna ko sipak
Nelegalno oružje sa pristiglim borcima ISILA koji traže u BIH Azil !KAkv je to sigurnosni rizik, kad se još ktomu dodaju UZPovic, Bjburg, Noćni VUkovi i Srpska čast. Genocid i ratne zločine, hajd da preskočimo !