Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izgradio se Hotonj ko Real Madrid
HVALIM TE BOŽE PA JE NAROD KONAČNK PROGLEDAO I GLASAO ISPRAVNO NA IZBORIMA.SVE JE MOGUĆE KAD SE MALE RUKE SLOŽE.
I onda kad se dolazi do smanjena gubitka vode (do sada ipak nešto promjenilo cijevi smanjeni gubici) VIK najavljuje povećanje cijene. A DA OVO JE BIH
Znaci bit ce kao i sa rekonstrukcijom tramvajske pruge,krast ce se milioni godinama,a gradjani ga dudlaju.S tim da sad necemo imati vode u ljetnim danima.
Crveni napravili, zeleni zapustili, sada treba potrositi 10 puta vise i razvaliti citav grad da se opet dodje do normalnog stanja. SDfA nas je vratio 50 godina unazad u vremenu.
Zeleni su nas unazadili 100 godina. Pljuc.
Crveni napravili,crveni i porusili i unistili od 92.-95.sa svojom bracom chet@ljima,a onda SDA ponovo sve izgradila i popravila.Ti si izgleda jedan od onih koji je posljednju agresiju na BiH prespavao negdje na "zapadnom frontu".
Spojite napokon "bespravne" potrosace na mrezu.