Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu treba slusati sta god da kaze
HAHAHAHAHHAHA
Prve doze podjeljene familiji od m:tel vlade, oni su bili prioritet u vakcinaciji
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Moze, ali samo rajfajzen molim!
Ok je i Astra Zeneca skroz, isti nivo zastite pruza kao Pfizer. A i Covishield verzija je priznata u Grckoj, Spaniji, Sloveniji i sl. Ako je Vaxzevria Astra Zeneca u pitanju, ona je priznata svugdje u EU sto se putovanja tice. Mislim da sad dobijamo samo Vaxzevriu iz EU, Covishield smo potrosili.
Pfizer je rezerviran za rodbinu, prijatelje, kumove i podobne. Za nas sljakere samo kinezi 😏
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba se ovim doktorima i politicarima dobro na*ebati mame. Korona ne postoji debili maloumni. Znaju da ce u Septembru 953 val naici, jer su obavjesteni da ce se po narodu prskati otrovi i slicno, sto rade iz dana u dan.
Jel ovo ona ista Mirna iz Asikovca sto je ismijavana od citavog grada jer su joj gole slike i prepiske kruzile po tv-u …dobre temelje je gradila do pozicije. Kaze nece nosit masku vruce joj, pa sestro ti si portparol zdravstva a ne vremenske prognoze sa Face TV. Sarajevo grade sta ti papci rade😂😂😂😂
Ne kontam što masovno imaju potrebu farbat se u plavo, crna prirodna kosa još je baš fino stajala.
Kako vas nije stid da ste pozivali ljude na vakcinaciju bez informacije o kojoj se vakcini radi? GAmadi bezobrazna!
Ima li kakve Bošnjakinje? Zaluta li tamo?
Nemoj ba jos.Sacekajte jos godinu dana da prodje epidemija da se dzaba ne trosite.
Al Dobro je svi u vladi trojske imaju isti rijecnik, ja predlozio/la, ja rekao, ja ovo ja ono. Debilizam
Sad ce guzve kd ponedjeljka u zetri. Nisu mogli da skontaju pa naprave 4-5 punktova za vakcinisanje nego hajde u guzvu od ranih sati pa stoj u redu. Vrhunski debilizam
Znaju kako ce ludom Bosnji omilit zlo. Prikazi im nesto deficitarno a kad se toga docepa bit ce mozel preko reda. Ljudi nedajte da vas pelcuju eksperentalnim vakcinama. Ljecnici se odricu bilo kakve odgovornosti.
Jesu li to one doze vakcina koje je Danska zabranila pa poslala nama a mi prihvatili?
Dobra ova Pecikoza.
Prvo FGR bocati u mozak nebili i oni mutirali iz srboljuba u bh. patriote!
Turi je sebi u ***icu
Glupe Bošnje navalile na bocu. Ta zar ne vide da nam svi poklanjaju svoje vakcine - zašto? Zato što njihovi građani neće vakcinu čak ni sa novčanim poklonima.
https://www.logicno.com/politika/preko-160-000-ljudi-protestuje-protiv-koronavirusa-mjera-u-francuskoj.html
Koliko dobijas od reklama? ;)