Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa to je sjajna vjest na ovaj lijepi sunčani dan u gradu Sarajevo
Pricajte sta hocete ali se Kanton Sarajevo preporodio nakon sto smo istjerali sdO bagru sa vlasti! 👏🏻👏🏻👏🏻
816 koji si ti debil ili si se za sicu prodao i zbog takvih debilcina i jeste ova jadna vlast u KS debilu otvori oci zbog svoje djece jadnice jadni
Sarajevo nikad punije turista i ljepsi osjecaj nego ove godine. Bas se osjeti odlazak zelene seljadije
SDA nas je unistavala 30 godina. Spali bili da nemamo vode i gradskog prevoza. Sada barem oajetimo razliku
Sad ce izbetonirati cijeli grad.
Još jedan propis koji se neće poštovati, odnosno propis za sitnu raju
još u pravilnik uvesti obavezno ćim poćnu iskopi za gradnju da se može zaustaviti a ne kao po sadašnjem zakonu tek kad građevina izađe(izgrade se temelji) na površinu zemlje
Sa zakasnjem od jedno bar 30 godina.Znaci li ovo da ce se porusiti sve bezpravno izgradjeno ? Zeleni su mislili da imaju monopol nad silovanjem zelenih povrsina grada Sarajeva koje su u svojim kriminalnim aktivnostima opljackali od zitelja istog.Hoce li se ukloniti zgrada utrpana takodjer pored moje i da li ce mi biti vracen pogled na zelenu povrsinu umjesto sivila nove zgrade ili je ovo samo jos jedan iz niza trikova sisanja kantonalnog budzeta ?
Gospodo Sarajevu nedostaje 4000 stabala kopnene paulovnije da vrati kisik gradu.Godine koje dolaze imat ce slicne vremenske uslove kao i ova.
Drugi kantoni uplatiše uposlenicima a mi zato dobili zakone nakon 90 godina, ma bravo.
A uposlenici KS dobili povecanja plate za 16-18%!!!!! Svi na dobitku: uposlenicima bolja osnovica za penziju; vise novca za danasnje penzionere; drzava dobila doprinose za svoje potrebe. E onda ne treba kukati sto su plate i penzije u KS znatno vece nego u drugim kantonima!
Rezultati ovog zakona će se početi primjećivati tek za 50 godina. Ali samo pod uslovom da se zakon striktno primjenjuje.
A sta je s jednokratnom pomoci radnicima i u pri atnom i realnom sektoru kaoni ugrozenim kategorinama i ljudima na birou a milijarda i 530 miliona budzet.Nemojte reci povecali ste plate jer svima su na budzetu povecane plate pa ipak odgovorni ljudi na vlasti daju pomoc ZDK i prvi put i sad je pomogao radnicima samo najjaci KS nema para a toliki budzet
Tebi je privatnik sef njemu se obrati a ne ovim palamudima. Ne odlucju oni o tvojoj plati
Realni pokusaj biti realan i ne lazi! Svim drugim kantonima PLATE NISU POVECANE, vec je podjeljena pomoc NEOPOREZIVA I BEZ UPLATE DOPRINOSA!!! To vi mali zeleni neobrazovani ne mozete ni shvatiti! I zato ne kukaj sto su najvece plate u KS, sto je budzet najveci! Sve dolazi od vecih plata, i promet i pdv... Mali zeleni, kad porastes jednog dana ces shvatiti!