Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma napravite još jedam šestosjed na bjelašnici da se govnakovići skijaju a u rajlovcu podijelite gumene čizme i čamce; trojka mortale
Regulacija imovinsko-pravnih odnosa.. ili je regulacija korita rijeka.. neko mijesa pojmove..il su babe ili zabe novinaru..
Mandic ide i krpi zid oko Miljacke. ne zna da je to tako projektovano zbog kise 🤣
Bas me zanima koliko ce se iskoristiti u tu svrhu, od 2014te smo sve mogli sanirat al jok, duboki dzepovi u funkcionera. Tuzno ali istinito, dok vlast krade, ljudi gube domove.
UIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
I molim vas da skinete one kese sa granja oko korita rijeka, i da usvojite zakon o kažnjavanju min 1000 maraka za bacanje smeće u rijeke.
gledaj Semira Efendica, poslije cheetnika najveci zlocinac po pitanju unistenja grada! Koliko se nelegalnih kuca na njegovoj opstini napravilo za njegovog mandata ? lako je tako vladat radi ko sta hoce i sad iz tih kuca se dime opanci , ulja, maziva, pobi Sarajlije a djecu unakazi ! Afer Semire! i EP BiH sto divlju kucu prikopca na mrezu
ne znam zasto ga Forto ne tuzi za necinjenje ... sto ne rusi favele !