Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Blokirati deponiju,nek voze smeće u Tužilaštvo tamo mu je i mijesto
ne treba nama deponija kad seljaci bacaju u rijeke, potoke, kroz prozor, ostavljaju u haustorima, bacaju po ulici...koji ce nama to kad nikad nece ni doci do deponije, kod nas to sve tlo apsorbuje to nam je filozofija, gdje "posiješ" to je to.
Dodjite i iskusite zivot u srednjovijekovnoj Kraljevini Bosni. Postanite hrabri vitez, bogati trgovac, vjesti zanatlija ili mudri vladar. Mozda osvojite i srce neke otmjene dame plemicke krvi... http://www.renesansnakraljevstva.com/Landing.php?ref=926
Ma Tužilaštvo je davno završilo kopanje i pretraživanje, ali nije ništa tamo pronađeno, u smislu ostataka ljudskih skeleta. Mislim da je ovdje prvenstveno problem u onima koji gazduju ovom deponijom ,komunalno Rad, a koje stalno očekuju da mu Kanton Sarajevo obezbjedi sredstva za za održavanje ove deponije. Mislim da bi se ovdje trebala provesti malo detaljnija analiza kako bi se utvrdila odgovornost pojedinaca unurar Rad-a, a zbog zapuštenosti ove deponije.
Ovo tužilaštvo radi sve osim onog što bi trebalo,da hapsi stranačku mafiju počevši od traktoriste i ridjobradog pa do skutora
Sta da saniras, kamaru otrova koji se siri zrakom, kroz zemlju i vodom. Trazi drugo mjesto za deponiju, ova je u naseljenoj zoni.
dok arapi uživaju u svojim bajkovitim kućama i vilama na vještačkim jezerima ograđeni od autohtonog stanovništva kojem je pristup zabranjen, ovi ostaju bez vode i zbrinjavaju njihovo smeće. hahhah... koje budale.
jesi se lično uvjerio da je pristup zabranjen? Ja sam se uvjerio u nesta sasvim suprotno, a ti?
Pa da Konakoviću, ti si čekao da ti Salihović pošalje pismenu potvrdu da je istraga završena?! A Boga molio da ti ne pošalje. Kakav si ti premijer kada nisi tražio da ti se pošalje pismena potvrda? Glavni si krivac zašto sanacija na Smiljevićima nije urađena. Pare čekaju? Pa to može samo kod nas! Ugroženo je na destetine hiljada života, a vi ni repom da mrdnete. Mislim...da imate rep, bolje bi radili. Katastrofalni ste u svakom pogledu!
Konakovic ,,preuzima upravljanje " i Tužilaštvom BiH .I narod se pita zasto nema povjerenja u pravosuđe .Pronosirani kriminalac i hoštopler proziva najviše zakonodavno tijelo a oni šute umjesto da ga uhapse i dokažu ovom narodu da ima pravde i neovisnosti !!!
Konaković je bio dobar sve dok nije pokrenuo akciju uklanjanja pasa lutalica sa gradskih ulica. Otada, najednom postade lopov, hohštapler, Itd. Obzirom da su mu stizale i prijetnje zbog pasa lutalica, može se izvesti zaključak ko je pokrenuo harangu na Konakovića!!!
Kako bi Klix počeo dan bez Dine Konakovića???? On i njegova hanuma-MARRIED WITH KANTON
Ko vam jebe mater sto ste kuce gradili tamo gdje nije bilo predvidjeno i bez ikakvih dozvola i saglasnosti.Sada crknite.
ne budi glup,pola grada je izgradjeno bez dozvole........najgore je glupane sto ce vjetar i do tebe donijeti zarazu,znas seljak
@Vangla ti vangla si iz vanago i nisi iz Sarajeva i mi sa ove strane ti svi jb mamu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
pa za godinu dana su mogli citavo sarajevo prokopat i istraziti. Nadam se da ce naci i koju kost dinosaurije.
Novinar piše da koču. 😅
Sve se više pokazuje da je Tužilaštvo jedna od većih rak rana našeg društva i državnog uređenja.
jel vi vidite koliko nas je rat unistio i unazadio??ni deponija ne moze da napreduje zbog rata a kamoli drzava :)