Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemamo mi ništa od monitoringa, ima li nešto za klining?
@FinizzaAlberto Ima. Bukva, Bor, Jela, Smrča, Hrast...ono što sad sjeku i prave garaže i tržne centre.
i sta kada onaj u Buca Potoku napravi "infuziju" od starog motornog ulja koje kupi kod automehanicara i poljeva kap po kap po vatri u peci ? njemu dobro oslobodi vecu toplotu a sto potrova pola Sarajeve bas ga briga !
morate donijeti kaznene odredbe komisije i policijske timove za ljude koji to rade i kazne da se ne oporavi do kraja zivota , pa fino sondu na odzak i ako pokaze hajmo u zatvor za pokusaj ubistva komsiluka ,ima za iphone ima za bmw a lozi gume i papuce kuci
Bravo!
Vise nece biti zagadjen zrak, sami ce stimat parametre?
Vidi Forte otkud on pa zar je on Premijer ja čitavo vrijeme mislim da je to aKonjakovic
Topla voda u Te -Čatići nepovratno godinama teče u rijeku Bosnu.Toplovod za Sarajevo samo jedne godine o registracije vozila za "ekologiju" bi mogao izfinansirati taj projekat.Naša pamet bilmezska nam to ne dozvoljava.Plin i čumur treba krčmiti!
to ce slabo sta rijesiti osim sto ce se potrositi nase pare i neki stranacki poduzetnik mlatnuti pare na precijenjene mjerače
Monitoring ???? Zasto Engleska rijec kad se moze reci nadgledanje i kontrola zraka
-smanjite cijena gasa /plina -neka naćelnici (vlasnici)opstina sarađuju sa stručnjacima za građevinarstvo
Samo naprijed vlada KS, nek crknu zelembaći!
I hoce li ti uredaji preciscavati zrak ili vec sta hahahahah. Mamu vam ublehasku
@rambo972 e kakav si debil...
Pa sta imamo od njega? Pola godine ne mozemo disati kako treba, uloziye pare u to!
Politika i politicari najvise smrde i zagadjuju..