Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema popisu iz 2013 u ZH Kantonu Bosnjaka ima 0.75% a Srba 0.1% i kako oni da bilo šta tu ostvare, pa bolan svaki kanton se ponaša kao država, ne je.. višu nadležnost.
Drustvo u BiH je propalo ali zaistabpropalo u pravoj smisli te rijeci. Covjek se vise ne moze okrenuti nigdje a da tu nije nekakav kriminal ili lopovluk. Ne znam kakva je buducnost u BiH, ali za nornalnog mladog insana grijeh je i pogubno ostati u ovoj tzv. drzavi. Zalosno je u sta su pretvorili ovo drzavu nakon 95. par familija....
jesu li to oni nosioci EU vrijednosti?
Nekoga na sud i u zatvor pa će to riješiti za par dana
U vozu se voze, a u vlaku navlache
Bitno je da zandari mogu naplacivati kazne po nekom njihovom zakonu. A nepostuju Drzavu BiH Pricamo o vlasti kada znamo da je cjelokupna kriminalna i nacionalno orjentisana.
Ujedno i 10. na listi kantona poredanih po bitnosti.
Nećs krst na krst, neće k*rac....
Teritorija pogodna za testiranje nuklearnog oružja
Sve zapadnoherc. varosi su okicene zastavama "HB" i tamosnje stanovnistvo je uvijek vazilo za ultranacionalisticko. Cinjenica da Hrvati u tom kantonu cine oko 98% stanovnistva dovoljno govori o tolerantnosti istog. Nisam za zabrane, ali smatratm da nije primjereno koritsiti zastavu "HB" kao kantonalnu zastavu, a u drzavnim/entitetskim/kantonalnim/opstinskim instutucijama ne bi trebala stajati vjerska obiljezja. To se odnosi i na imena ulica, bolnica (npr. "Sveti Apostol Luka" u Doboju).
DIGLA SE LIŠTICA.GDJE DU OVI ŠKRIPARI BILI U SFRJ,ONDA JE DOVELI FA BI RATOVALI ZA BRAĆU LJUBIĆ ( BOŽO I MARIOFIL)
Ove islamizirame treba uredno držati na kvačilu da i nebi svakakve gluposti paldale ma pamet. Doduše neku pamet i nemaju.
Hahah pa nemojte tako, sad ste politicki nekorektni jer su to tamo veliki borci za jednakopravnost svakog, a narocito hrvatskog naroda, i k tomu i nadasve europejci, nosioci i promicatelji europskih vrijednosti ahahaha...europska uljudba
I mi obo nazivamo drzavom.. 😂
Kako mislite "bosanski"?? Valjda "bošnjački"!!! To bi bilo isto kao da amerikanci kazu da im je jezik američki.
Europejci 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐🐐
Pa kad ne mogu Sejdic i Finci sto vi mogli stbi i bosnjaci?