Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Pa, eto, desilo se prvo između mene i tvoje seke pa onda između mog babe i tvoje mame....jebiga, tako ispalo, ona poželila obrezane chune a ja obdaren, potentan i u najboljim godinama...sad ne mogu da je se riješim nikako, trči za mnom kao kuya...
to je sacica ceta na tribinama
Ta ce Tatarin Kavkaski medju nama. Tatarka vjere pogane za pregrst zobi legla pod Turcina pa izljeglo srblje...
I babo ti je po djedu imao Srpski dnk,samo poturcen za vrecu brasna
Ni slucajno ne provjeravaj DNK. Mogao bi otkriti da nisi slavenskog porijekla. (=
Samo da te napomenem da provjeriš svoj DNK, ali da rezultate nipošto ne saopćavaš svom ocu, da se čovjek ne razočara... Neka to ostane tvoja i mamina tajna... I ne traži alimentaciju od mog babe, čovjek nigdje ne radi...
gospodin covjek svaka cast
A jel bilo prezivjelih?Jeste?Ma ne moguce
Ja nisam odavle pa nisam u toku,jel to se nesto dogodilo u Srebrenici?Neko strado?
Bas lijepo sto je dosao u glavni grad Bosne i Hercegovine i sto gleda da nam napravi bolju sliku o Mariboru. Steta je sto su srbi(Stoka) na prostorima Balkana manje civilizovani i nisu u stanju niti ce ikada biti da isprave svoje zlocine.
dobra prilika da se zamezi i naloce
Sta se ima izvinjavanti gradonacelniku Sarajeva, kad su igrali sa sasvim drugim gradom (Gradacac)? Kakve veze ima Sarajevo sa ovim incidentom?
Što samo jedan glupan može napravit, stotinu ljudi može teško ispravit, al et. Idemo dalje.