Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa HDZ i SDA na vlasti u Mostaru mi zapravo nismo daleko od Sjeverne Koreje!
Nije to za primitivne i zaostale narode.
Volim Mostar, ali realno, to je podijeljen grad, koji samo što ne pukne od tenzija. Ustaše rade šta hoće, balije ne znaju šta hoće. Kad pređete sa obale na obalu, tačno znate koje je okruženje. Međunarodna zajednica je prodala Mostar ustašama kako bi izgradila "ravnotežu" i dovela do opšteg zadovoljstva svih naroda i narodnosti.
@WillyWonka samo ti po svom izražavanju možeš biti Ustaša jer samo takvi ko ti su prodavali kroz povjest sve, Mostar je podjeljen samo u tvojoj glavi, ja kao Hrvat nikad nisam imo problem biti inajedno "strani" Mostara, čak sam radio u firmi na "drugoj" strani Mostara. Stranački otpad ko ti je podjeli Mostar ali samo u svojoj glavi.
Mostar i Banja Luka dva kandidata. Mostar fašistički grad, Banja Luka grad smrti. Evropa se osramotila uzevši uopšte u razmatranje ovo.
@Dezmond jeli ti znaš šta je Fašizam pa koristiš tu rječ, samim korištenjem rječi Ustaše i Fašisti da bi označio jedan narod je Fašizam mule Osmansko. Idi uči Tursku povjest rahitisu.