Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerujte da nije lakse, gubite vrijeme glasanjem kad su svi u pet deka. Ko god moze kofere i za Njemacku.
Samo Mirnes!!
Cuj Berbicako on stručnjak neki. Babo radio kameleon, djed Beslagic, a šta će obični građani koji nemaju nikoga nego u njemačku otici. Tebi život serviran, 2 kile ti nisi podigao u zivotu
mislim da se mirnes najvise potrudio u izbornoj kampanji…
Nikad više glas za Trojku, pogotovo zbog "novog pregovaraca" Dine i njegove mržnje prema SDA i zbog "principijelne" Ćudićke.
Mirnes uzima glat prava Tuzlanska raja zna ko je Mirnes meni je vodio licno par postupaka besplatno i uvjek je tu za gradjane i savjete.
Mirnese, sredi ih, Mirnese, j.bi im mater Ako se ti počneš prodavat i tebi ću mater j.bavat
Jasmin bi ovo pomeo ko metlom
da li mirnes može uzeti gradonačelnika rasutoj ljevici,na prošlim izborima nije loš bio,a dosta ih je ocrnio snimajući njihov nerad
Na vijest o posjeti Schmidta Markalama Klix nakon negativnih komentara prema Schmidtu zakljucao komentarisanje istog clanka? Po cijem nalogu radite Klix? Po Ohr-ovom ili Hdz-ovom?
U Njemačkoj patnja tri do pet godina ovde do tabuta....
samo da Lugavić ne dobije. Ljigavijeg, bahatijeg političara vidio nisam! sretno ha Mirnese ha Omere
Njemacka vam ne gine kako god okreneš.
Valjda ce biti malo hrabrosti pa da i Tizla napravi neku promjenu.Jedino Tuzla od svih gradova nikad nista nije mijenjala. Mi i Tuzli smo se navikli ne volimo mijenjati.
ZIJAD CASTAN I POSTEN INSAN....TUZLA ZASLUZUJE ZIJADA...
Slažem se sa vama da je lakše glasati nego otići u Njemačku. Zapitaj te se onda zašto onda biramo ovo drugo.
Lakše je glasati nego ici u Njemačku najveća laž. Jeste vama lakše jer ste obezbijedili cijelu porodicu, djecu, svi imaju posao. Ostali narod nek skapa ebe se vama.. Koliko samo školovane raje ima po bioru što su crkli učeći na faxu, ali radi ovih političara ne mogu da se zaposle kao smećari..
Čuj lakše je glasati nego otići u Njemačku..hahahahah Evo glasa se već 27 godina od kraja rata, pa šta se promijenilo? Ništa! Zato ko je mlad i ima mogućnosti, Pravac Njemačks ili bilo gdje , gore od ovoga kod nas ne može, pa neka im ostane bliža familija samo da za njih glasa