Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebli sebi majku sad ce svojim uhljebima podijelit pitanja i kao polozili iz prve ...
ovo je pomak veliki kandidati inace znaju prije intervjuaa jesuli primljeni hahah ne lazite vise narod sa ovim glupostima i vasim odbredbama sda banditi
još da su usvojili i to da kandidati prije stupanja na intervju MORAJU dostaviti kompletnu dokumentaciju, a ne da se nakon odbijenice zbog nepotpune dokumentacije imaju pravo žaliti likovi koji ne ispunjavaju uslove konkursa, čestitao bih, ovako... I dalje š.upci koji ne ispunjavaju uslove usporavaju uspješne kandidate...
ja ublehe....
Ukinuti famozni intervju, on je diskriminatoran i mehanizam korupcije. U vesti da su ocjene od osnone do kraja školovanja osnova oko bodovanja, kao i vladanje tokom školovanja a testiranju odrediti minijaturan droj bodovanja ali u slučaju da nije urađeno pola testa da bude eliminatoran.
Izmjene su kozmetičke. Najvažnija izmjena treba biti da se prima kandidat koji osvoji najviše bodova a ne onaj koga izabere rukovodilac institucije u koju se kandidat prima.
aja........to je novost......