Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema tamo intelektualaca... oni su se stavili u sluzbu zla, zagazili duboko u prljavu vodu i sad vise nema povratka nazad kako bi se stvari rasvijetlile za narod tamo... mada svi oni znaju istinu i mi to znamo
Upravo tako, niko neće biti zadovoljan. 21.11.2017. Danas je dan kad svi političari regiona pišu komentare na sutrašnju presudu.
"zbilja ne postoji kazna kojom se može kazniti čovjek, oficir, komandant za ono što se dogodilo u posljednjem ratu u BiH" - ispravka g. Kandic, dzehenem ce biti dovoljan.
A sto su se djikani genocidni aktivirali da pljuju ovu zenu
GLAS RAZUMA !
Nizbrdica,zavisi koliko para! Kod Nate vazi izreka''koliko para,toliko muzike''.
Bas ste nasli nju da pitate 😂