Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo bi traziti odstetu od Turaka sto su stvorili srbe..
A jesu balije oplele po krscanstvu, jedva docekali da imaju pljuvati po necemu. Otada je crkva evoluirala stoko balijska, za razliku od islama koji je jos u srednjem vijeku i koji tek sada i tek ce da cini zlocine.
propali bokser se sramoti.
u ime vatikana i katolicke vjere je stradalo bar 5 miliona srba.....to je u ona vremena bilo 50% srbskog naroda......sumnjam da neko pomislja da se i izvine srbima....doduse mnogo vise su istrebili indijance i aboridzine......bar 90%...tako da mozemo reci da su prema srbima bili milostivi :)))
Jesu li srbi bili milostivi prema muslimanima? Znamo da je vas vjekovni cilj da na ovim prostorima nikada ne bude drugih osim pravoslavnih vjernika,pa nema potrebe da diskutujemo o tamo nekim indijancima dok ovo ovde ne raskrstimo na ovim prostorima.Srpski ustanci,prvi svjetski rat,drugi,agresija na suverenu BIH 92' i mnogi drugi....
@BioNekadOpasan..nazalost srbi su bili milosivi prema muslimnima..vise ste imali vode i humanitarne u sarajevu kad su vas srbi drzali u okruzenju nego sad..ko vam je pustao plin?dok je genezal muslimanskoj djeci davao cokoladice nema potrebe da ti objasnjavam da su muslimani srbsku djecu kuvali u sapun..jos i danas u gradini stoje kazani gdje ste pravili sapun..naravno postoji i video snimci koji su danas u njujorku a ljudi kad ga gledaju ne mogu da vjeruju,jel tebi jasno da se hitleru to gadilo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)