Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako izradiše Dodika ima da kmeči kako Komšić iznosi privatne stavove!😂😂😂🍌😂
Ljubi ga majka, sarajevski klosar uci politici kompletnu generaciju propalih veliko-nekih politicara. Samo njemu glas, niko vise. SDA odron, Nasa stranka - pohlepni samodopadni klosari, SDP - bahati pohlepni samodopadni klosari, ovu ostalu sutnu raju ne treba pominjati.... DF i new age Tito.
Nelegetimni baš hoće sve da obleti dok još može. Leti, leti, nećeš dugo.
Rat im objavi Željkooo.... neka nas okupiraju!
To Džastine brateeee
Oj zemljo otvori se progutaj me!
Glavna posjeta je DIASPORI !!! A ko usput će se sastati sa PREMIJEROM Kanade !!! A što nije OBRNUTO !!! Niko nas ZVANIČNO i NE ZOVE !!!
Do dik na aparatima
Oho....nemamo mnogo puta priliku za ovakve sastanke....Ova kanadska dijaspora radi pravi posao već dugo...Primjer kako se sve dijaspore trebaju organizovati
Problem je sto je americka dijaspora zakazala, ako se tako nastavi dodiku ce ukinuti sankcije za skoro vrjeme najmanje za 10 godina sigurno. Koliko se vidi onaj nacista Steve bannon, mu dobro pomaze:)