Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa pomagale su nam i Hrvatska (kanader) i Srbija (plin pretprosle zime ako se ne sjecate). Sto se mene tice hvala i Turcima i Srbiji i Hrvatskoj i svima koji nam pomazu. DA SE NE ZABORAVI ni to!
Isto što ne znamo za 5 komada jurišnih helikoptera Mi-24 koje stoje u Turskoj od 1995. godine.
Da rezimiramo. Naš ministar je, nakon što vatra tjednima gori i nakon što je učinjena ogromna šteta, konačno odlučio jutros uručiti zahtjev? Čuj jutros. :) Bio na godišnjem pa nije mogao prije?
Sada će kanader. Imam informaciju da je došlo do nekog zastoja na granici.
Internacionalno takmicenje vatrogasaca... 1 mjesto - 100.000 dolara. Zapaljena zgrada... Americki vatrogasci stupaju u akciju... vozila zauzimaju polozaje oko zgrade... pozar ugasen za 25 minuta. Njemacki vatrogasci... isti scenario... vozila oko zgrade... vatra ugasena za 23 minuta. Bosanski vatrogasci... vatrogasni FAP ulijece pravo u prizemlje zapaljene zgrade... iskacu iz kamiona i udaraju lopatama, jaknama, bacaju zemlju, galama, vika, jauci... vatra ugasena za 6 minuta. Okupljeni novinari pitaju BiH ekipu: - \"Nevjerovatan poduhvat, sta ćete da uradite sa osvojenim parama?\" BiH Vatrogasci: - \"Prvo što ćemo uraditi je da kupimo kočnice za FAP-a...\"
Po vašim komentarima Rusija je onda najveći prijatelj oni gase požare već danima na ovim prostorima, a ovi turci se sjetili možda poslati kada će kiša ionako sve da ugasi !!
Vidi se da si klasican glasac SDA. Povrsan, neobavjesten i prilicno nepismen. Medjunarodnu pomoc ne trazi entitetski premijer ni ministri, nego drzavni premijer ili ministar. Sto znaci da je defektolog koji obavlja duznost smijenjenog ministra sigurnosti BiH to trebalo da zatrazi.
\"\"\"\"\"\"Zvaničnici turskog ministarstva su potvrdili da postoji sporazum o saradnji dvije zemlje na poljima šumarstva, rasadništva i borbe protiv požara.\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\" Sta ste cekali ubogi i nesposobni politicari??Sta ??Za ove propuste treba poskidat dobar broj politicara oficira opcinskih nacelnika i smjenit ambasadora BiH u Turskoj i ostalim prijateljskim zemljama.....Nemore to tako izgorile tri planine i nikom nista..Jos kaze turska ceka ???A ko nama s ene zuri...Bagra i lopovi ....Sramota....ps A kako to albanij ai kosovo nabavise taj kerozin?????
izgleda da je ahmetović jedini sposoban da smo čekali imbecilnog nikšića izgorili bi do temelja
to su pravi prijatelji a ne hrvati, gori ima već 5 dana a iz hrvatske niti jedan kanader, bijo jedan samo malo i to je to. a ko zna koliko će nam ga naplatiti. sramota. živjela turska, živjela braća.
Turci te prodali Austro-ugarima za 2 miliona dukata. toliko o tome kako te vole.
Ovog nesretnog i nesposobnog Sadika Ahmetovica je uhapsila i ispitivala policija RS zbog afere \"Romkinja\" i otada ovaj Sadik nikada nije progovorio protiv Milorada Dodika i RS, jer je vjerovatno ucijenjen odredjenim dokazima. I da nam takav kadar bivseg komunistickog tuzioca i ratnog dezertera Sulje Tihice brine o nasoj (ne)sigurnost?
Hvala svima koji gase i pomazu pri gasenju. Nasim dobrovoljcima, nasim vatrogascima, nasoj bosanskoj vojsci, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Rusiji, Turskoj. A nasjoj akutelnoj i svim prethodnim vlastima zelim dugu starost i tesku bolest.
Sadik Ahmetovic po zanimanju defektolog i nekada uhapseni smijenjeni ministar u aferi sa malodobnom Romkinjom u Bratuncu tek se danas sjetio da zatrazi kanader i medjunarodnu pomoc?!? Fuj! Narod neka zna da vise nikada SDA-Sulejman Tihic!
je.bo vas TURCI više...eto niđe kanadera a kiša vam već juriša dole pravo iz Ljubljane...ako nije dosla danas eto je večeras sto posto... da je to taka ljubav turske prema nama bilo bi do sad ovdje 20 kanadera i poso bi bio zavrsen... ali opet...zasto gasiti kad je očito da su POŽARI PODMETNUTI I DA JE DIO PREDIZBORNE
ništa brez braće Turkosa!Zivjela Turska zemlja Bosna!Zivjela Bošnjaci vlasnici zemlje Bosne!
Hvala Turskoj, ali brate veliko HVALA i Hrvatskoj koja je svojim gorivom i kanaderima u više navrata nadlijetala i gasila stpožare po BiH. Hvala i Srbiji, hvala i Crnoj Gori, kod njih je situacija gora i nisu u velikoj mogućnosti da pripomognu i ovdje.