Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste vi isti, svi bi slično radili da ste na njegovom mjestu..
Lako je sada govoriti da je prolupao kad je to svima jasno. Gdje ste bili kad ste dijelili talove i petnaest godina trovali sve u glavama svih stanovnika ove zemlje? Vi ste krivi, vi koji ste ga podrezivali, vi koji ste glasali i vi koji ste krali glasove i vi koji ste se smijali njegovim lupetanjima.
Ludi Milojko kaže ds su se nadležnosti prenijele pod pritiskom. Pa i dejton su Bošnjaci potpisali pod pritiskom. Onda vraćamo se na ustav 1990
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodiku gori pod nogama, ispljunut će ga njegovi sulopovi kao Sanadera...
Pvi su svi prolupali. Treba ih pustiti da sve muljaže izadju na vidjelo
Ma puko lik i to je to.
Zaljubljen
OK, da ti vjerujemo onda glasajte u NSRS protiv Dodik ovih ludorija i spasite taj jadni narod u RS-u, jedino vi koji ste uz njega dugo to možete okrenite mu leđa nek vidi gdje je i šta se s njim dešava tj. da je izgubio kompas..
Kod ovih vazda selo gori, a babe se češljaju
Ista go.vna, nema tu normalne glave
Jao zombi faca.
Što imaju muslimani sa Republikom Srpskom da ih ovoliko komentira otcjepljenje iste???
REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA Srba, Hrvata, Bošnjaka i Ostalih Živimo kao da će sto godina biti mir, a spremajmo se kao da će sutra izbiti rat. I usput, mater i čaču zatvarajte i nacionalne torove.
Ljudi mozda je dodiku sihirbaz postavljen od opozicije ,,vlaska magija je opasna,,treba poslati hodže u laktase
Puk'o ko kokica
Još samo da ti kažem da ovi nesrećnici što stoje iza tebe, kao da im je neko umro, Željka, Radmanović, Radovan, Majkić, svašta pričaju po Banjoj Luci. Kod tebe šute, a ovamo pričaju da si prolup'o, da si izgubljen i da je gotovo. Ti znaš kako ja to znam...,😂🤣😂🤣
bravo kalabiću, nacionalista jesi, al nisi budala.
Puko
Vidi ove erupcije antisrpske politike.Ni zlikovac Alija nije bio toliko agilan.Ovim putem ce razlaz biti samo brzi