Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa čemu služi glasanje nego preglasavanju, ja stvarno ne znam gdje ste vi učili demokratiju !? Nema više jednoumlja...
\"Preglasavanjem srpskog člana Predsjedništva BiH Nebojše Radmanovića, Predsjedništvo je imenovalo Kukića za mandatara za novi saziv Savjeta ministara.\" pa dokle!! dogovr kucu gradi.
NELEEE!!! PRITEGNI OPANKE TREBACE TI !!
BANJA LUKA! JEDI SA APETITOM!
Kalabicu izdudlaj ti Kukicu,ionako ste vi svi nebitni iz SNSD.a
Posteno. Nosis casno prezime i cuvaj njegov ugled. Koga god predloze glasajte protiv, svi su isti. Maksuz selam za Komsica.
MUSLIMANI VRATITE SE HRISCANSTVU JER I DJEDOVI SU VAM HRISCANI BILI
Bas zato se nece ukinuti entitetsko glasanje da ne biste mogli da preglasavate druge konstitutivne narode.. na vasem parcencetu zemlje mozete raditi sta hocete, mozete imenovati i Ahmadinedzada za predsjedavajuceg... posto nas toliko volite i ne date nam da se odcjepimo moracete nas malo vise postovati gospodo ba.lijanderi
KUkić će dobiti K-U-r.č.i.n.u pa će je podudlati zajedno sa reketašima SDP - Stranka zLa čovjeka), atentatorima (Lojanovići) i crnokošuljašima (Hrvatska stranka propalica), te naručiteljem raspada bih, Roderickom MajMoonom (SAD) i Valentinom MajMoončićem (OHR).
\"Prema svim normalnim demokratskim pravilima, parlamentarna većina utvrđuje prijedlog za mandatara i obezbjeđuje mu politički prolaz\" Pa neandertalac jedan kontradiktorni, zato se i treba ukinuto entitetsko glasanje da bi imali normalnu paralmentarnu većinu kao u svim normalnim demokratskim zemljama.