Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jos grijanje plocnika i bilo bi perfekt!
Malo je 75 dana. Treba planirati 175. Uz napomenu da bi Japanci za ovih 75 dana uradili 50 km savremenog auto-puta. Samo to \"intelektualcima\" i \"profesionalcima\" iz općinske, gradske,kantonalne i ... vlasti nije u interesu da se radi po savremenim metodama. Neka se građani lomataju po Saračima opet će za njih glasati. (ne za inspektore nego za njihove načelnike, ministre i.. koji to dozvoljavaju). PS. Ono ispred \"Svjetlosti\" još se radi - sedmi mjesec.
CCCCC koji idiotluk mi ovo uradili prije 10 godina u ulici o svom trosku kompletnu instalaciju, a oni sad tek postavljaju, koji zaostatak......
Ovo ko da je kret.en pisao naslov...ko da postavljaju hrđave cijevi...takav je dojam
nemoj da ko kakvu lopatu zaboravi.....
Ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene, ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene, ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene, ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene, ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene, ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene, ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene, ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene, ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene, ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene, ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene, ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene, ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene, ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene, ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene, ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene, ovo je bio ocigledni EPP za totalne kretene.....
postavljamo cijevi za naftovod.
MA PUKNI EDELPUC I GOTOVO, HA JA!!
Mogli su jednu napravit da prska prolaznike kanalizacionim sadrzajem.
A joooj šta uradiše od Saraća a tek ide turistička sezona. Iz Sandžaka najavljeno pedeset autobusa turista. Sa Kosovo 26 autobusa. Pa zar niste mogli te instalacije napraviti ranije.
I sad ce se misteriozno pojaviti nove forme raka zbog plastike u vodovodnim cijevima i niko nece znati zbog cega. Opet balkanci pokusni kunici za nove tehnologije.
cijevima tece cionisticka voda
masoni postavljaju cijevi
dokle će potrajat ovako moderne instalacija, ako bude sreće možda i do jula 2012g.
mislim da ovaj clanak nije pogodan za srpsku populaciju jer oni jos nepoznaju osnove higijene. Nek krenu od G.U.Z.I.C.E.
joooooo reklame
masoni postavljaju svevideće oko da mogu kontrolisati naše misli. ah jes me ufatilo u krstima čiji je ovo nož u mojim leđimaaaa