Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Članak dušu dao za prepucavanja.
e bas nije za prepucavanja
Isto kao što je neki dan u Zetri rečeno da je SDA odbranila Bosnu i kad je bila jaka SDA tada je bila jaka i BiH... Valjda je samo članovima te stranke bilo dozvoljeno u rov, svi ostali ležali kod kuće... Toliko o historiji koja se propagira u Sarajevu
Ovakve stvari vise ne citam /kaze se da dijete mati odgaja do pete, a od pete ulica Djeca nikad i nisu ,tj slabo su ucila iz udzbenika jer su ih uglavnom nane i dede poducavale TKZ pravim istinamaZato sam ja za varijantu cuvaj majku ,ulicu nanu i dedu a udzbenik se kao svake godine mjenja kao i izdavac
Ne vidim šta je netačno u tome da je bošnjačko rukovodstvo oklijevalo... Tuđman je Aliji rekao da se naoružava a ovaj je rekao da će probati dobiti državu bez rata.
Hahahaha.....najjače je ovo "šiptarski separatisti".....
Najmerodavnija je, koliko ja vidim, istorija po programu Kantona Sarajevo. :-D
Nepismena SDA talibanska sirotinja je i inače jako smešna, u pojedinostima i u celosti, ali stvari dobijaju obrise vrhunske stand up komedije kada je tema istorija.
ovi obrisase sve komentare
tako se prave generacijekoje ce seza 20-30 god jos brutalnije klati međusobno dok ce stranke glasace i dalji tok mrznje upakovane u kofol demokratiji.
Pa ovo je logicno, svako u svojim zemljicama uci omladinu onako kako oni smatraju da je ispravno da nauce. Nikad historija nece biti usaglasena.
@AdemiHava BBC, RT, CNN, Aljazeera, Fox....sve puno lazi, manipulacije, izvratanja cinjenice
pazi knjiga, kao da su iz kakve manastirske biblioteke. historija Nebeskog naroda. inače đikani se pale na taj mit kojeg su opet kao i sve ostalo preuzeli od drugih naroda. tačnije ovaj mit preuzet je, vjerovali ili ne, OD TURAKA! mitovi o straim drevnim turskm narodima kojeg su preuzeli balkanski đikani. Göktürks-nebeski Turci: https://en.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6kt%C3%BCrks
Ture,wikipedia nije nikakv izvor-tu pise svaka budala sta hoce
@NemaUnitarneBIH2 đikane, turski kmete, poluturčine, i turski slugo, gotovo na kraju svake rečenice imaš navod navedenog citata, dakle nije baš da je došlo iz have. dakle ispod imaš nešto što se zove: References i Bibliography, dakle djela i tekstove na koje se možeš obraditi. naravno ako imaš volje čitat, u što čisto sumnjam, pošto se vama sva historija, znanje i imanje prenosi guslarskim kukumaljkama s koljena na koljeno ili uz frulicu dok čuvate koze
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pozdrav Bosno , istoriju koju sam ja učio bila je 50% laz.Hvala internetu i drugim medijama da svako moze sam sebi sliku istine ili lazi sloziti.Ali kao i uvijek Istoriju piše pobjednik a gubitnici laz.
Ne kažu džaba da pobjednici pišu historiju a kod nas svako smatra da je pobjednik.