Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ajmo sada svi, dosta je bilo Tihiću tvoje prljave Igre, svi po tužbu
Moja malenkost, Kenan Kamerić, podnosi krivičnu prijavu 10.06. 2013. u 9.00
dodaj i SNSD u tu tuzbu
Jesi napastan Zorro. Piše gore za Kalabića.
Gorane Salihoviću, kada dobiješ 10.000 prijava ti dobro smisli šta ćeš i kako ćeš.
Prijavu potpisujem i šaljem 100%, Molim neka neko napiše adresu tužilaštva
A na koju adresu poslati?
a gdje je Aleksandra Pandurević
Dosta je bilo 17 god. ne pravde 17 god. korupcije i kradje, zlostavljanja mladih i starih zlostavljanje Boraca koji su branili ovu domovinu, da bi sad bili gdje jesu... Za 17 god. da stopa ne zaposlenosti raste iz dana u dan, mladi da imaju posla ako imaju para da plate, Zlostavljanje Penzionera, Borackih lica koja traze svoja prava.. Bitno je da se BhTelecom privatizuje i prodaj te jos i Elektro privredu i to je to vi ste se napunili, nas ko J**E.. A sad ni dijete koje dodje na svijet nemoze dobit JMBG dokle terora nad ljudima VLADA DOLE, BOSNO USTANI !!!!!!! SVI KO JEDAN JEDAN ZA SVE !!!!!!
idemo im JEBAT MATER...4 MILIONA TUZBI..STOKU U ZATVOR I NA DOZIVOTNU ROBIJU
TOOOO ŠMITE...VUBIM TE U KUVAC
http://www.onlinepeticija.com/trenutni_otkaz_aleksandri_pandurevic Kamo srece da je ovaj grad prije 20 godina bio pod opsadom onako kako ste vi bili sinoc gospodjo Pandurevic.Tada nijedan gradjanin ove zemlje ne bi bio ni gladan ni zedan.Sram da vas bude i neka vam je na cast ako je uopste imate.
A za tu će ti opsadu ova prva reći da se nije ni desila. Neka, počelo je sve dolaziti na naplatu. I vrijeme je bilo.
http://www.onlinepeticija.com/trenutni_otkaz_aleksandri_pandurevic
http://www.onlinepeticija.com/forum/post/1248148
http://www.onlinepeticija.com/forum/53018
Obzirom na povezanost Suda i političara iluzija je da bi se spor mogao dobiti. Njih ne treba tuživati nego ..da ne upotrebim neku tešku riječ, razumijete vi mene što hoću reći. Šljam od ljudi i političara.
kako ovdje neki cobani trolaju,ako hoces posalji prijavu,ako neces preskoci clanak i komentarisanje...ovi iz Sarajeva sto ovdje pisu nebuloze,radije neka se pridruze protestantima,a jedno mi nije jasno,kako neki misle da se ovo njih ne tice,oni kao da zive u drugoj drzavi a ne i BiH,koja ima milijardu problema i gdje bi se trebalo protestovati do smaka svijeta da se svi rijese
http://www.onlinepeticija.com/forum/53018 posalji prijavu
Tuzba samo protiv Denisa Bećirovića, predsjedavajućeg Predstavničkog doma PSBiH,otakad ga je Milorad Dodik smjenio pa ponovo postavio ,sad igra kako on kaze i necuje se ko bubica mala
http://www.onlinepeticija.com/forum/53018 potpisujte!
i lajkajte da ode u top. (prvi put u zivotu trazim lajkove, majke mi)
imas deset i jos jedan link http://www.onlinepeticija.com/forum/53018