Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su profesionalci nisu kao nasi kokosari za stoju
LAŽU!!! Danas sam bio u banci, ne radi bankomat, otisao na salter banke, NISAM DOBIO/PODIGAO NOVAC (!) jer su mi uz karticu trazili nekakve formulare i pecat firme, sto ja nisam imao kod sebe, ne treba mi kada podizem novac na bankomatu. Sada nemam novaca kod sebe, a treba mi. Moj novac !!!
@braco.filipovic Koja banka?
@braco.filipovic I takvu ti budućnost planiraju, i tebi a i svima nama, da gotovinu povuku iz upotrebe, da te čipuju pa onda imaš pare ali ih nemaš ako banka ili neko drugi tako odluči.
Treba svakako pitati izvrsnog direktora Lemsa kako se peru pare
Ovo nije zlocin, ovo je dobitak na lutriji!
Svo zlo dolazi iz Srbije.
Treba promjeniti banku, mislim da je ostala bez para. :) Ljudi su izvukli sve iz jedne banke sto su mogli. Nasli samo 100.000KM ostali milioni ko zna gdje su.... Ruku dajem da je otislo vise od 5 miliona KM
Zamisli dodjes na bankomat a ono pare se same stancaju. 🤣🤣
Za dva dana 2.5 miliona sa bankomata. Ovo je suplja 100% U bankomate ne ostavljaju puno novca tako da 2.5 mil. Im treba jedno mjesec da pljackaju....
@Hordas1984 10 dobrih bankomata nek je u svakom 200 iljada’ i kusur i eto ti cifre ako se podjele u dva tima svak po 7-8 bankomata ..,treba li ti sracunat ?
Može li mi neko pametan objasnit kakve veze ima čiji su bankomati, je li payten bio zadužen za sigurnost?
@Maus paytenovi su bankomati vjerovatno se oni ograde od svega , pa ne mogu oni obezbjedit fizicko osiguranje da kraj svakog stoji neko i cuva , po hercegovini ih iscupaju lancem i autom , plasticnim eksplozivom . U irskoj kad je pao snjeg nakon 15 godina, ukrali bager s gradilista iskrcili komplet bankomat iz zida.
Ma naravno, ali je u tekstu naglašeno da su davali naredbe i da nije bilo fizičkog oštećenja. Znači da de ne radi o fizičkoj zaštiti sefa bankomata ili kvaliteti sefa koji je manje više isti kod svih bankomata, već da je zakazala sigurnost softvera. Zato me zanimalo jesu li druga softverska rješenja koja nisu Paytenova nešto puno sigurnija, odnosno jel nekim drugim bankomatima teže provaliti u sistem i dati komandu da ti izbace novac. Ma hvala ti što si mi pokušao objasnit
Jojjjj lazni dokumenti u ljudi... HLJEBA MI 😂😂😂😂😂😂 TESLA I GAGARIN... VJERODOSTOJNIJE BI BILO
Da nisu ovi i kratkorukog Kepeca od 162 cm hakirali?
Ma neka guli-guzi ko god koga može.
svaka im cast.ruse i srbe samo treba pljackat.to braco ukrajinci
@gooUser1565605003 alah majku usta fasisticku
Ove bi ja zaposlio u banci i dao dobre plate Pa kakav je to sistem da je nezasticen
Čuj najsigurniji granični prijelaz za kriminalce i to se javno zna i ništa se ne poduzima. Fuj majku vam nesposobnu, uhljebljenu.
Ne znam ja, ali meni nisu imali sta ukrasti
Dzeparosi na aparatima.