Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam Hrvat iz Hrvatske, ali da se izdaju školska uvjerenja sa logom neke političke organizacije, to je stvarno degutatno.
Sve moze u UZPistanu
Zamrznuti u vremenu mletačke republike i osmanskog carstva...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Da nismo nešto pogrešno protumačili? Kao one sa duksevima?
Jel ona samo Ruža, to odmah zabelaji.E moja Ruška..
Stvarno su pretjerali i neće to izdobrit. Vrlo su loši ljudi.
KLIX-u, HNS nije krovna politička organizacija Hrvata u BiH nego udruženje građana. Takvo nešto je apsurdno, nije ovo Sjeverna Koreja, postoje razne političke organizacije u BiH, I u njih se mogu ljudi organizovati. One se zovu poitičke partije. Ima ih više u koje se Hrvati organizuju. HNS je udruženje građana, isto kao Udruženje uzgajivača kanarinaca ili Udruženje pletilja finog pletiva.
Trebali su u sredinu dokumenta staviti sliku vrhovnog vođe Čovića da stvar bude potpuna...
Garant je greska hahaha, za zatvora odmah !!!
mogli ste kopirati pečat miletove sa ikone.baš je coool.
Ovo bi negdje bilo ko državni udar, ne priznaješ državu
U kojoj državi? Zar je toliki problem napisati na diplomi Bosna i Hercegovina? To je to veći problem od toga što piše HNS a u stvari HDZ na diplomi..... Gospodo draga kako iz Hercegovine tako iz genocidnog entiteta ako vam se nije sviđala Bosna i Hercegovina zašto to niste kazali 1995 godine? Nego su vas braća preko granice prodavala kako su znala i umjela...
Slovima se piše Bosna i Hercegovina Đikane!
Lijepo.
UZP
@gooUser1577557826 TALIBAN
Herceg Bosna živii šta sad......
Ko se školuje u tim nekim tamo Grudama, nije učenik već je dibidus mučenik
Džaba sve čoviću se blizi put iza brave
Logo kulturno umjetničkog društva na diplomi? Dajte čojku 15 mandata u Mostaru da ne pravi cirkus, ma dajte mu svih 18.... Kažu da je počeo kupiti stolove ne ide mu sa stolom gradom....
ma mogu sa ovim uvjerenjem guzicu obrisati