Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li jedna u papir za ponjet 😂
@DrYnA Nešto si načuo, ali si nepismen & neuk da razumiješ. Njemačka je "očekivala" recesiju, jer se mjesečno vrši anketa oko 7000 privrednika - kakva su njihova OČEKIVANJA? Na kraju godine su podvukli crtu i izračunali kakvo je pravo stanje: mršavih +0,1% (a ne tvojih 0,01%). Očekivali su -0,1%.
@naftalin Dobro to znaci da bosna nije prva i svijetu po odljevu "mozaka" bar pola ih ima diplomu bez "mozaka"
Ja sam med. sestra, zavrsila sam redovno skolu na Jezeru, nazalost ne radim u struci jer su zdr. ustanove pune "kolega" koji su za dan stekli zvanje za koje je meni trebalo cetiri godine...nadam se da ce svima oduzeti lazne diplome i osloboditi radna mjesta za skolovane ljude...meni ne treba, imam drugi posao i platu, ali ode raja vani zbog ovih s kupljenim diplomama i radnim mjestima!
@LeticiaSarajevo Ti si medicinska sestra, a na postu o strajku pljujes po ljekarima. Pa gdje ti je kolegijalnost? Ako bi neko trebao da razumije situaciju i uslove rada, trebala bi ti. Svasta.
necu diplomu, hocu kusur
Prvo što ću uraditi kad dođe na vlast, ukinut ću 95% svih privatnih univerziteta u BiH i onaj "državni" u Bihaću pod hitno!
Sta ces, nakon rata se stvorio vakum i krivitvorenja svega su bila kao u prodavnicu po kruh i mlijeko. Oni zaboravili da danas vlada zakon koliko toliko.
Ja sam završio državni fakultet pa me sramota moje diplome. u BiH trebaju samo 3 univerziteta postojati i to nakon žešće revizije, a sve ostalo ukinuti.
Kad će Široki brijeg doći na red
@homeopata Hahahahahahahaha, baš si čoban sa polja zelenih
Centar za takvo obrazovanje po kratkom postupku minirat i poravnat sa zemljim
Prijaratni gimnazijalci su potkovaniji znanjem nego novi fack sasi.
Tako i doktor Ibrahimovic drzi kurseve i obucava ljude. Uzima ogroman novac, izdaje certifikate a uopste nije ovlasten tj nema dozvolu za izdavanje takvih potvrda. Cak nije ni clan udruzenja.
@WoodsofYpress pa pljujem jer se stidim kako se moje kolege ponasaju prema bolesnicima. Niko gore ne ide jer ih je pozelio nego zato sto je nevolja natjerala. Pljujem i pljuvat cu jer su isto ko kameni stecci, mrvu suosjecaja nemaju prema bolesnom covjeku. Ja radim u gradjevinskom sektoru pa suosjecam kad vidim bolesnog covjeka, a oni s njima 24h pa se ponasaju ko idioti, ko oni nesto uzviseni, a zive od ovog napacenog naroda. Fuj!
Idiot je samo onaj ko zaposli nekog sa ovakvom diplomom.
@preludezalude Pa drzava ih zaposljava, nisu oni placali diplome da bi rintali kod privatnika. :)
a da li postoje kazne za ove koji su primili diplome?
Međunarodna škola Cazin 😂😂😂😂
BRUKA BRUKA BRUKA Kakvi smo ljudi, kakva nam je drzava, kakva nam je skola ? Zemljo otvori se .. A decenijama nam glavu pune nacijama i vjerama .. na ovu ujudurmu - zmire !
Evo zbog čega ova država tone.
A šta je sa Internacionalnim univerzitetom Brčko?