Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA I SDP SU SVE UNIŠTILI ZATO LOPVE TREBA ISTJERATI NAPOLJE.....
Ko god mslis da su vani na ulicama pravi demonstrant grdno se vara...svi na platnom spisku Fahra...pokusava se umanjiti doprinos koji je nermin niksic i SDP napravio jedina stranka koja je napravila autoputa nesto i povecala penzije! A demonstranti su sve placenici to je valjda svima jasno!
NermicTZ pratim tvoje objave i radis za Fahru i namjerno njega ubacujes i povezujes sa demonstrantima kako bi se narod solidarisao sa njim.Ne ide to tako nek usvoji zakon o oduzimanju bespravno stecene imovine koji je u pralamentu odbio pa cemo dalje.SDA,SDP,SBB NAPOLJE
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sve je to u redu, samo ste jos mogli dodati i koje su stranke unistile koje preduzece, eto cisto da NAROD ZNA!
NAROD ZNA----SDA,SDP,STRANKA ZA BIH
Radoncic i SBB su fiktivno stvorili demonstracije kako bi se umanjio doprinos SDPa i nermina niksica u zadnjem mandatu. Mozemo mi pricati sta hocemo ali samo je SDP napravio autoputa i pocecao penzije za 5%! i to dva puta! Na ulicama su sve placenici i huligani!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Toliko se toga desilo da mnoge važne činjenice padaju u zaborav ili se namjerno sakrivaju od strane "bratske i jedinstvene" kleronacističke "konstitutivne" vlasti (u federaciji je ta neman uglavnom sa dvije glave SDA i HDZ, dok im se na nivou cijele zemlje pridružuje treča glava ili SNSD ili SDS). Ko se više sijeća kako su "bratski" sarađivali Bičakćić i Čović, koji su dijlili premijersko i ministarstvo finansija u "federaciji", tako što je jedan od njih bio čelni a drugi "dočelni". Bičakčić je istovremeno bio direktor Elektroprivrede koji je "dobro" sarađivao sa Mijom Brajkovićem (prije rata sa imenom MIŠO bio direktor ALUMINIJA, koji je u ratu kao logističar HVO-a novcem "ukradenim" od Aluminijskog kombinata nabavljao granate kojima je HVO granatirao Mostar i okolinu. Po dogovoru sa MIJOM, EDHEM je ALUMINIJU jeftinije prodavao struju nego Hemijskoj tuzlanskoj industriji. Tuzli je struja bila dvaput skuplja, jer ih je trbalo oslabiti i natjerati na privatizaciju. Imali su Mijo i Edhem
A stranci koji su tu da kazu sta je ok, a sta ne, sve to gledali i pustili strane firme da uzmu trziste.
Sto smo mi to svi presutili ?
Propala Jugoslavija propali naši giganti. To je nažalost istina. A možemo lagati sami sebe. Nema tu više nafake!
nemojte dozvoliti da vas prevare, odgovornost i sve narodu, oni su namazani opasno.
Traži se Josip Broz Tito zbog osnovane sumnje da je počinio sljedeća krivična djela, stoji na zaglavlju, a slijedi njihov popis. Dakle, 'Tito se traži zbog osnovane sumnje da je 50 godina najstrože zabanjivao rat, izbjeglice, glad, siromaštvo, šovinizam… da je radnicima gradio tvornice, stanove i osiguravao redovite i pristojne plaće… da je svima pružio pravo na besplatno školovanje, liječenje i pristojne penzije… da je građanima osiguravao slobododno kretanje diljem Jugoslavije bez straha i ičije nacionalne ili vjerske mržnje.Osumnjičeni je tako radnicima osigurao stalno zaposlenje, pravo na samoupravljanje i oslobodio ih straha od gubitka posla, a time i egzistencije, u čemu i jeste suština slobode čovjeka, a u zatvorima je držao nacionaliste svih nacija da bi osigurao slobodu narodima !
TAJKUN JASMIN IMAMOVIC BROJ 1 LOPOV U TUZLI JE SVE UNISTIO INDUSTRIJU SKOLSTVO SPORT AL ZATO IMAMO SLANA JEZERA PORED LJEPOTE MODRACKOG JEZERA
Hajde idi kupaj se u modračkom jezeru debilu pa da izađeš sa jedno 345 kožnih bolesti. Ti nisi svjestan da se kanalizacija cijelog kantona slijeva u to jezero.
Zaista mi je bilo čudno kako su u Mostaru zapaljene zgrade vlade,a policija stoji postrojena i ništa ne poduzima.Kako ide dan po dan,maske polako padaju i sve polako sjeda na svoje mjesto i postaje jasnije ko stoji iza paljevina.Pa politika.Tim su paljevinama uništeni mnogi dokazi o lopovluku , nezakonitim privatizacijama,namještenim tenderima.konkursima.Među demonstrante su ubačene grupice plaćenika sa zapaljivim sredstvima u ruksacima,koji su "savjesno" odradili pos'o.Zaista su sposobni da iskoriste sve u svoju korist.
Kad vlasnik ne moze nesto dokazati, nemoze biti vlasnik. Mogu oni zapaliti sta hoce dabi sakrili kriminal. Vlasni ima sigurno sve dokumente. Bio bio bi lud da ih zapali. Bez dokumenata bi izgubio vlasnistvo.Mozes biti upisan u registar, moras dokazati kako si postao vlasnik.
Eto vam došo hrvatski HDZ u Mostar da otmu hidrocentrale do Konjica.Kazu ne interesuju ih Sejdic Finci i hrvatski kantoni,koji šupljaci tata
Aktuelna vlast bi i općine privatizovala kad bi mogla i tako došla do novca (samo za sebe)! Kraj lopovskoj vlasti je došao!
Cuj kako pa lijepo, sve se vidi iz prilozenog.
Hej Kadrija Hodžić govori o globalizaciji, a globalno, nema nadzornog odbora u koji se Kadrija Hodžić nije uvalio. Izgleda da najviše voli ovu državu, pa preferira firme koje u svom nazivu imaju BiH, kao BHTV, BH Telecom itd...
lako bez problema