Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ja vidim u BiH ulazi ko hoce i kad hoce,migranti,strane trupe,kur..ci, palci,suplje granice a zakona nema,i onda se neko cudi sto premijer hoce da ukrade nekoliko miliona km na respiratorima.
Ušlo je u EU preko milion migranata pa niko ne govori da su šuplji. A da si pročitao članak vidio bi da je za ovo tražena dozvola predsjedništva BiH i MVP.
Nije u redu. Bosni ne treba jos neprijatelja, ima ih dovoljno. Ovo je bila prilika za pruzanje ruke Rusima. Od EU imamo samo skupe kredite i od Arapa otimanje prirodnih dobara. Steta
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ocigledno rs i dodik lagano odradjuju cetnicki san...priznali mi to ili ne, ne hebu oni BiH ni 5%
A što traže dozvolu MVP onda?
koji san ? san je bio veeelika srbijica, od tog sna sta bi ? odose iz hrvatske,crne gore,kosova sarajeva... zamisli kako bi se okoncao san nezavisne eres? vojvodina,sandzak,eres,presevska dolina...
Bolje sto nisu dosli, danas bi Mostar bio kao i Banja luka
Kako su ovi vojni, navodno, bilo kakvi stručnjaci, dezinfu ivirali KC u Banjaluci, zaraza jos se vise razbuktala. Sve vise zaposlenih koji su oboljeli, traže pomoć.
Da ste pametni kao sto niste ,postade Bosna test parking bjelosvijetskih manipulatora i neprijatelja BIH.
Svaka pomoć je dobro došla, bila ruska, turska ili engleska ali brate moze li ista da se desi da Dodik preko matice Srbije ne zove Ruse u pomoć
Ovo je Radončićeva svinjarija, iživljavanje da se pokaže neka sila u ovakvoj situaciji gdje svake minute može biti novih ugroženih u of nedjelovanja. Ako je jasno da je slagao da treba odobrenje predsjedništva, hoće li organi gonjenja pokrenuti istragu protiv njega? Riječ je o ugrožavanju života.
Kakvih sve sda primitivaca zaostalih u 16 vjeku..koji misle da se svjet vrti oko golubarnika na carsiji..mogu pakistanci da vas karaju nemogu rusi da pomognu..rusi u BL i.BG u Italiju Njujorku ali jok u BiH..Arapi vas ne jebu Erdo usput po potrebi.EU ne zna sta ce sa vama.ameri ni na karti ne znaju naci zato kaziprst otvara sva vrata dunjaluka
@saltovlvale. Angela Merkel je 2015 god. pozvala ovih 1 000 000 migaranta, jer joj treba radna snaga posto se u Njemackoj posljednjih 30 godina svake godine radja manje i manje njemaca. Posto se ljudi jos ne kloniraju, to svim bogatim zemljama ostaje samo uvoz radne snage kao jedina prava mjera smanjenja stanovnistva.
Fahraon u zadnjih mjesec dana pokazuje elementarno neznanje i bruka nas dodatno. medjutim taj isti fahraon je na mjesto ministra dosao voljom najvece stranke u bosnjaka, tako da to govori sasvim dovoljno. lik nema kapacitet da vodi razred osnovne skole a kamo li da bude drzavni ministar
E pa ne može i kraj...eto kako!
Kako dezinfikovali RS kad eno ga mrmonja zapalio rostilj za 1 maj
To rusko zaprašivanje ima efekat, sada je u r.s. još više zaraženih
Pitaju Ruse šta to radite u po Šeher Banjaluke? kažu "prskamo dezinficionim sredstvom protiv korone" na konstataciju da je situacija u Banjaluci alarmantna, rusi odgovaraju "pa imalo bi je i više da mi ne prskamo!!"
Zašto imam osjećaj da ova politika, "šukni im", vodi do rasuranja svega? Ode sve u PM.
Dragi citatelji Klix portala, predlazem da od danas svakog politickog predstavnika iz eresa zovemo buljevar....npr...Viskovic daje izjavu...vidi ovog buljevara....zasto? Zato sto klix na neki nacin dozvoljava da se mrznja prema bosnjacima siri neprestano putem buljevara, posto ke on njihov istaknuti govornik...onda su svi iz tog reda buljevar - biti zadojen mrznjom, spreman da kolje Bosnjake.
meni se cini da covic kuci se prisjeca cirilice?
malo prelistava moskovsku literaturu, prisjeca se kako je nekad bilo, kad se za velez navijalo