Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosna i Hercegovina će biti republika - kad Mi odlučimo da to bude. Nepotrebno je "traktate" iz RS-a uzimati kao protutežu našim ciljevima. Mi to hoćemo i možemo - realizirati ideju Republike BIH u stvarnosti.
Procice generacije i generacije, ratovi i ratovi sve dok bar jedan narod ne dobije sto zeli...
@AbuNidal Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite....... https://www.youtube.com/watch?v=2rPVrDsgA-o
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Boze sacuvaj i zakloni sve mi se povraca vise od ovih idiotskih tema.
Popušili ste vi.
26 godina se vrsi se pritisak na zemlju nasu, od nekih sila koji zele nama zlo. Zar to bilo vojno ili politicki i to nece prestat dok nedodju do svog cilja. Bosnjaci otvorite oci ujedinite se.
Klixenofo.bia
Sadasnje uredjenje je povratak u 40-te proslog vijeka, tj recidiv ne-fasistickih pokreta iz vremena 2 svj rata koje su decenijama cekale svoju sansu da dodju na vlast i uspostave svoj drustveno-socioloski kriterij.
Trla baba lan.... nema nista ni od jedne od ovih stvari sto pisu. ne odlucuju nasi politicari nista... oni su dobili pare da budu marionete.
Ne kontam zasto se dize frka oko deklaracije. To je interna stvar SDA , a oni sami nisu u prilic provoditi samostalne politike. Dakle bez odobrenja drugih niti jedan korak ne mogu napraviti. To da imaju neku takvu viziju je njihovo pravo, niko ne brani i drugima da naprave slicne strategije. No to nece nigdje odvesti do li sukobu i mislim da to i prizeljkuju. Shvaceno je da u ovim okolnostima nista sem sukoba ne moze mjejati situaciju na terenu kad su ova goveda u pitajnu.
Milorad Tyson, politički Nurmagomedov i svjetski viceprvak svjetske geo i lokalne politike!
U RS-u nije nikakva panika zbog SDA i deklaracije, panika je jer nema više para za plate budžetskim uhljebima i preti kolaps u sistemu koji je uspostavio SNSD, naravno uz naređenje Dodiku iz Beograda. Ovi, Bošnjaci, postaju sve neposlušniji i tvrđi, a Mile nemoćniji, pa to treba nekako neutralisati. Ali sada i Miletovi saveznici, eskiviraju i Mileta i njegove ideje - Novembar je već za neki dan, a para nigdje od obečanih iz Beograda i Moskve!
Najveća vijest u BiH je da ovi ništa ne rade, nego po vazdan smišljaju kako zadržati popularnost kod ovog napaćenog i nabrijanog naroda? Pa ljudi ovi ništa ne rade, a žive od vaših para, koje vam uzimaju i otimaju i kad ih zarađujete i kad ih trošite. Šta je vama? Dodik o odcjepljenju a Bakir o Republici????? A svi znamo da ih niko ništa ne pita za to. Ne budite naivni sutra bi vas jedne drugima na nišane slali samo da njima bude dobro.
Nikakva garancija NIJE DATA Srbiji i Hrvatskoj glede Daytona .One su kao UCESNICI u sukobu potpisali mirovni sprorazum ali nisu njezin garant niti cuvar nitu u ludilu niti nikada
Molba KLIXu:Automatic 424, Diplomatic, Snaga Naroda, citamotuA777, A-Qmega ...sve je to jedan te isti lik.Stalnim ponavljanjem istih komentara ugrozava smisao komentarisanja pa se nadam da ce ovaj portal iznaci rijesenje da blokira iste 100x vidjene komentare koje copy/paste i umara volju i zelju za posjetom portalu. Ili ga blokirajte ili ukinite mogucnost da u svakom tekstu lijepi iste komentare. Otjerati ce te nas , a uostalom lik je vrlo nekreativan i dosadan
Molim Vas pogledajte malo poglede ovih faca na fotografiji uz clanak...sta se ovo sa njima desava, kao da su sav bijes svijeta u sebi sabrali, a Dodik s bijesom u pogledu prednjaci....
🐑✂️🐑✂️🐑✂️🐑✂️🐑✂️
cekamo vakat
Nista posebno-HNS i SNSD deklaracije o otcijepljenju i nerijeseno!Sve tri strane mogu svoje deklaracije nas onu stvar nabit!