Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dopustili im bankari i BH Poste nema ko drugi! Bitno je da RVI ide za 2m3 u zatvor, gdje je sad SIPA , FUP ovi MUPovi ? koliko tih agencija vec i placamo ?
Podižu oni što prodaju devize za unosnu proviziju gledao na stanici lično kako rade
@gooUser1609459747 to nisu privatne uplate od osobe ka osobi već uplate međunarodne nevladine organizacije "Welcome to Europe" iz Maroka, Alžira i Pakistana .Oni ih tamo instruiraju, daju im mape puta, mjesta za pravnu pomoć i novac.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Bojim se da će biti "veselo" u BiH...
zato je selmo naš reko da su ovo sexy turisti
@RitterVitez Ko o cemu kurve o postenju!pored domacih lopova vi ba migrate udarili!!!Sram vas bilo sada blatite napacene migrante a IOM koju je stvorila EU ne smijete da sponenete i pare koje su oni obrnuli u BiH!!!Treba svakom migrantu poslati finansijsku policiju i poresku na “vrata”Ne smiju ilegalni migranti raditi u ilegali!!!Revizori u tramvajima migrantima traze karte a ostala raja se svera!!!Ma fuj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Npr mogu dići sa bankomata bez dokumenata
Bravo Sanela
Preko SDA, cener za migranta ostalo za SDA
Bitno da su banke zaradile,naš sistem sigurnosti i političari koji su ugrađeni u njihov dolazak nemare ko se nalazi u našoj zemlji i kako će građani biti zaštićeni od strane migranata. Bravo Sanela,sretno sutra.
Sve je to planski ! Uzmite im mobitele i iščitajte gdje su sve bili, sve će biti jasno tko su i od kuda dolaze.
@UskopljeHB1 eto naselit će ih kod tebe u Gornji Vakuf da zajedno sadite kupus
BiH je sve manje država a svi doprinose tome. Kažu 90 miliona ne naplaćenih kazni i prekršaja a očekujemo da neko zakon provodi. Ovdje je suspendovan pravni poredak a samovolja i interes političkih moćnika postali su nepisani zakoni.
To njih SDA naseljava,a raseljava našu omladinu po bijelom svijetu.To je naš bošnjo,blesavi,za pare bi i g..... dao.
Dobro je Fahro rekao,samo deportovati odakle su i došli.Necemo se mi te bagre riješiti.
Znači da su tu dovedeni,nisu oni nigdje izbjegli zbog ratnih dešavanja.
Koji su to poslovi!Koja je to igra.
Možeš misliti!
Trebat ce mi 60000 hiljada zena sami muskarci medju migrantima
Brader 5% transfer or brader aj gi ju 20 mark
Javna je tajna da BH Pošte u poslovnici na željezničkoj stanici su bile banka ovih terorista.