Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pobjedili nacionalisti i zadesilo nas neviđeno zlo
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
nikad jači vala, zato ih je puna njemačka bauštela. nije ni švabo lud, zna ko može potegliti. svi građani i narodi zajedno, nikada jadniji i tužniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ista gamad na vlast i danas
ja sam bosanac musliman i navijam protiv bakira i njegovog rezima covjek je licemjer lazov lopov ali narod glupi ode glasati i izgovor glavni bolje za njega ode glas drugome...zar glasate zato sto je "musliman" sto nije ratovo za svoju bih babo ga sakrijo u banku zakljuco se u sef..nekazem da su drugi posteni nego samo me nervira idu uvjek za istog glasati i nikakav napredak u zadnji 20 godina
hdz-ov skup mi se cini naj kulturniji, ova druga dva isto ko korida
Vidi Bilje, seksipil bije iz nje.
gore od koride bi
dok je Alija bio ziv Drina je bila marka a kod bakira 5 maraka
narod glup ,pa glup,nepismen ,zatucan.
Kako su svi nili mrsavi treba opet zaratiti secerne bolesti i kolesterol ubijaju mase, samo rat neka narod smrsa.
nismo daleko otisli, samo nema amerikanaca
Jbt bolji putevi bili tada nego sada
Ovde treba promjeniti narod.
Isto kao i sad, ovce.
Falatar i Hadžikadić u predsjedništvu!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Čovjek bez bilboarda, čovjek sa rješenjima. MIRSAD HADŽIKADIĆ - https://mirsadhadzikadic.ba #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. #pravipredsjednik
Nisam glasao ni tada i zašto bih sada. Užas, bošnjak sam i mislim da je SDA najbliža očuvanju integriteta i suvereniteta države i ovo malo vjere što se može praktikovati ali ne mogu postavljati lopovčine na vlast i kretene poput Novalića koji svojim idiotskim govorom i forama vrijeđa osiromašeni narod a kćerka mu prodaje kojekakve kuće multimilionske vrijednosti. Da ne spominjemo Brankovića itd itd fuj... Onda za koga da glasam?