Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta onda kada djeca ponesu ovo kao traumu kasnije kroz zivot?
Boli njih briga dok je telefona i kompjutera
Joj sranja. Naši djedovi i nene nisu većinom ni išli u škole, pa opet ispali bolji ljudi od današnje razmažene idiotske djece. Pustite ljevičarenje, nek se strpe djeca bez zagrljaja još par mjeseci i poslije sve normala. Ispade ako se ne grle djeca da će ispasti degenerici. Kakvi ste vi idioti. Veći je problem dvije škole pod jednim krovom.
@SalviaDivinorum Nego kako ide? Nismo se ni mi u ratu nešto posebno grlili s drugom djecom.
Kanton 10 skole rade sasvim normalno, SBK kanton skole koje rade po hrvatskom planu i programu rade normalno, srednja skola u Bugojnu takodje.... u cemu je fol?
kombinovana nastava= rupa u glavi