Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svanulo sunce iznad Banovića 😎
Pa koji je to nivo mozga ljudi, i kakva je ovo drzava, kad jedan kabadahija kontrolise jedan od najvaznijih resursa u zemlji. E moj Tito, kakvu nam drzavu unistise i pretvorise u privatne feude.
Svanulo sunce nad Bosnom jaraneee
sve oduzeti ukradeno i u prdekanu dozivotno
Banovićani su lijepo zaštekani u: 1. UKC Tuzla 2. Centralno 3. ZZO Tuzla 4. UNTZ! A polako se dotepavaju i u Vodovod, Kantonalni sud te Kantonalno tužilaštvo. Možemo mi ovdje laprdati ljetni dan do podne konkursi su tu samo za sirotinju. Keljadija prolazi uz ličnu kartu i cajke. Danas te pita "jaro gdje je opštin0" a sutradan te kroz stalko šaltera gleda i pita "ša je b0, ša hoššš"...
Zabraniti političko djelovanje i Kukiću i toj stranki( jedna od preko 150).
A onda se Mevla pokajala što nije pobacila Mirsu!
Zamisli koliko dno moraš dotaketi, da se ovakvim likovima uvlačiš u pakaš 😀 Bošnjica interesdžija zna dospjeti duboko u analni otvor kad je u pitanju neka korist❤️ Peace
Zasto ovaj vec nije u prdekani jbt
kukic je mafioza i nema sta razmisljati,idi covjece
Jedan je, samo jedan, za bolesnike... Jebu nas preko naših leđa a mi terapija. Svi oni u mladosti su imali komplekse a sad bolesnici došli na vlast a mi ih liječimo.... Mi smo krivi.. Žjebo nas ne njega i njih...
Nema šanse da ovaj čovjek treba da bude u istom paketu sa Dodikom i Tegeltijom, a da tu prije nisu Asim, Fadil, Bake i Seka.
Pozdravi gazdu Vucica i Duduka
Sve sami smetljari i lopovi!!
Pod njihovom kontrolom je godinama i Služba za zapošljavanje, gdje su uhljebili na desetine svojih članova,rođaka, "prijateljica noći" prije svega iz Banovića i Sapne.Samo onaj direktor Senad iz Sapne ih je primio 50-tak, i sada je zamjenik direktora, sa biroa primjen.Sadašnji direktor je ko fol iz SDP ali je to samo pokriće.Zato im se radnici ubijaju, umiru, napuštaju posao, dok se klika iz PDA nagrađuje rukovodnim pozicijama i visokim plarama.
Meni nikako nije jasno tko je ovaj lik
Kad je on u paketu sa Dodikom i Tegeltijom čovjek bi zaista pomislio da se radi o velikoj ribi. A on je imao moć u Banovićima i maksimalno do Tuzlanskog kantona. Lokalni šerif.
Tog dana je svanulo sunce iznad Banovica,kada je Mevla rodila Mirsada Kukica
Kradljo tuzlanski koji je raselio svu tuzlansku omladinu dabi on mogo krasti
Zamislite kakva nam je drzava kad ovo smece od covjeka drzi najmnogoljudniji i privredno najjaci kanton u BiH. ..bemvammamicu seljacku.
TK je jedina administrativna jedinica na svijetu u kojoj ministra MUP-a i ministre zdravstva i informisanja u doba pandemije je postavio kriminalac i robijaš! Da nesreća bude veća Kukić je ponovo osuđen za ista krivična djela a to su zloupotreba službenog položaja i čeka pravosnažnost za novu robiju. I sad njegovi koalicioni partneri se kao nešto bune a isti su kao i on
Skidaj govna