Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije istina.Moja rodica se lijeci u KCUS.Samo rijeci hvale za njih imam.I njena prijateljica Sabina.Prezadovoljne su i presretne.Izvrsno uradjene operacije,hemoterapije i uskoro za obije zavrsena zracenja.Izvrsna usluga,ja sam ih pratila i sve vidjela.
U mom malom kraju u protekle dvije godine umrlo ih je 6 od karcinoma i jedno od korone.
Korona je medic.radnicima dosla ko budali pleska... sve sto se zabrlja podvede se po coronu... corona na apratima zbog budala u zdravstvu...
mediji su ti koji trebaju dati prostora svakoj bolesti, i prije pandemije ninjedan medij nije govorio o rakovima
Sve uzroke smrti se pripisuju koroni. Medicinari jel vas stid.
Nestalo gripe,upale pluća...nekada se Pod Hrastovima umiralo od upale pluća više nego u doba korone.
Nema vise karcinoma jer se svi umrli prupisuju koroni yebala ih korona
U Bosni, gospođo, postoje samo dvije dijagnoze: 1. Nije to ništa... i 2. Đez bio dosad?
I javite se na Vlakovo i rezervirajte komad zemlje za vikednicu ili neko drugo mjesno gr..lje.... a uz to se malo posipajte zemljom da se navikavate 2 x1 prije jela... malo parodije ali zaista nisu normalni..ko ima veze i zelembaca on nekako dobije bolji tretman.. opet cast postenim medicinarima..
Isprali globalistički mediji mozak krezzubim Bosnalu mazlumima. 😂
Zemlja ti je bolan ravna, zar ni to ne znaš?